-->
Wargaming.net Ligi Büyük Finallerinin İlk Detayları Belli Oldu

World of Tanks’in her yıl düzenlediği global e-spor turnuvası 27-28 Mayıs tarihlerinde Moskova’da gerçekleşecek World of Tanks e-spor alanında yılın en heyecanlı dönemine girmeye hazırlanırken, her yıl düzenlenen final turnuvası Grand Finals 2017 ile ilgili ilk detaylar da belli oldu. Challenger ve Şampiyonlar Karması maçlarının keyifli anları hala hafızalarda tazeyken, Wargaming global e-spor turnuvası Grand […]

28.03.2017 | ulasufuk

World of Tanks’in her yıl düzenlediği global e-spor turnuvası 27-28 Mayıs tarihlerinde Moskova’da gerçekleşecek

World of Tanks e-spor alanında yılın en heyecanlı dönemine girmeye hazırlanırken, her yıl düzenlenen final turnuvası Grand Finals 2017 ile ilgili ilk detaylar da belli oldu. Challenger ve Şampiyonlar Karması maçlarının keyifli anları hala hafızalarda tazeyken, Wargaming global e-spor turnuvası Grand Finals 2017’de World of Tanks severleri nelerin beklediğini açıklıyor.

Bu sene dünyanın dört bir yanından 12 elit takım, World of Tanks dünya şampiyonu ünvanı ve 300.000 $ tutarındaki ödül havuzundan pay almak için karşı karşıya gelecek. Wargaming daha önce üst üste Polonya’da gerçekleştirdiği final organizasyonunu bu kez Moskova’daki, VTB Ice Palace’a taşıyacak. Büyük ve küçük olmak üzere iki arena barındıran mekanın büyük salonu yaklaşık 13.000 kişi kapasiteliyken küçük salonu ortalama 4000 kişiye ev sahipliği yapabilmekte.

Bu yıl Grand Finals organizasyonu ilk kez Rusya’da gerçekleşiyor olmasının yanı sıra iki ayrı etaba ayrılıyor. Grup etabı adı verilen ön elemelerin 23-24 Mayıs’ta stüdyo ortamında gerçekleşeceği belirtilirken, bu etabı geçmeyi başaran 8 takımın 27-28 Mayıs’ta VTB Ice Palace’da gerçekleşecek finaller öncesinde hazırlanmak için iki günü olacak.

Wargaming Global Rekabetçi Sporlar Başkanı Mohamed Fadl konuyla ilgili düşüncelerini, “World of Tanks’in doğduğu yer olan Bağımsız Devletler Topluluğu’nda çok ciddi ve sadık bir oyuncu kitlesi bulunuyor. Finalleri oyunun ilk çıktığı yerde gerçekleştiriyor olmaktan heyecanlıyız. Bu etkinlik aynı zamanda World of Tanks ile ilgili yeni gelişmeler ve güncellemeler hakkında oyuncularımızı bizzat bilgilendirmek adına eşsiz bir fırsat olacak,” şeklinde dile getirdi.

Wargaming ayrıca çok yakında çok özel bir Grand Finals paketi çıkaracaklarının da altını çizdi. Bununla ilgili gelişmeleri ilerleyen günlerde sizlerle paylaşıyor olacağız.

Bu yıl da her yıl olduğu gibi Grand Finals’ı takip edenleri birçok oyun içi sürpriz bekliyor. Karşılaşmaları canlı olarak http://live.wgleague.net adresinde yer alan Wargaming Ligi Twitch adresinden izleyebilirsiniz.

YouTube Linki:

https://www.youtube.com/watch?v=Rdl4IjVSBAY&featur…



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.