-->
VR Hiç Bu Kadar Tüyler Ürpetici Olmamıştı

Oasis Games’in yayıncılığını üstlendiği DYING: Reborn, Playstation oyuncularına unutulmaz bir VR deneyimi yaşatacak Oasis Games bugün yaptığı bir açıklamayla PlayStation®VR, PlayStation®4 ve PlayStation®Vita platformları için yayınladıkları yeni korku temalı evden kaçış oyunu DYING: Reborn’u duyurdu. Oyunun başında kendimizi hafızamızı tamamen kaybetmiş olarak kapalı bir odada buluyoruz. İçinde bulunduğumuz ortamdan kaçmak için etrafı dikkatlice araştırmamız, ipuçlarını […]

09.03.2017 | ulasufuk

Oasis Games’in yayıncılığını üstlendiği DYING: Reborn, Playstation oyuncularına unutulmaz bir VR deneyimi yaşatacak

Oasis Games bugün yaptığı bir açıklamayla PlayStation®VR, PlayStation®4 ve PlayStation®Vita platformları için yayınladıkları yeni korku temalı evden kaçış oyunu DYING: Reborn’u duyurdu. Oyunun başında kendimizi hafızamızı tamamen kaybetmiş olarak kapalı bir odada buluyoruz. İçinde bulunduğumuz ortamdan kaçmak için etrafı dikkatlice araştırmamız, ipuçlarını toplamamız ve karşımıza çıkan bulmacaları çözmemiz gerekiyor.

3D tasarımlarının gerçeğe yakınlığı dikkat çeken oyunda yer alan her eşya, ses ya da makine bir ipucuna işaret ediyor olabilir. Dolayısıyla gözümüzü kelimenin tam anlamıyla dört açmamız ve hiçbir detayı atlamamamız gerekmekte. Çözdüğümüz her bulmaca, kilidini açtığımız her kapı hafızamızdan bir parçayı daha kazanmamızı ve oyunun sırlarını keşfetmemizi sağlıyor.

DYING: Reborn Çin’in önde gelen geliştiricilerini bir çatı altında toplayan Nekcom tarafından geliştirildi. Geliştirici ekip daha önce birçok AAA konsol oyununda çalışmış, Electronic Arts ve ACTIVISION BLIZZARD gibi önemli stüdyoların prodüksiyonlarında yer almış oldukça deneyimli bir takım.



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!