-->
StarCraft: Remastered Duyuruldu

Blizzard Entertainment, StarCraft®: Remastered’ı Duyurdu Devrim yaratan gerçek zamanlı bilimkurgu strateji oyununun 4K Ultra HD grafiklerle yenilenen versiyonunda orijinal oyunun ve ünlü genişleme paketi StarCraft: Brood War®’un tüm içeriği eksiksiz yer alacak StarCraft: Remastered, GZS türü için standardı belirleyen oynanış ve denge özellikleri korurken, grafik ve sesleri güncelliyor, eşleştirme, sıralamalar, sosyal özellikler ve fazlasını ekliyor! […]

29.03.2017 | ulasufuk

Blizzard Entertainment, StarCraft®: Remastered’ı Duyurdu

Devrim yaratan gerçek zamanlı bilimkurgu strateji oyununun 4K Ultra HD grafiklerle yenilenen versiyonunda orijinal oyunun ve ünlü genişleme paketi StarCraft: Brood War®’un tüm içeriği eksiksiz yer alacak

StarCraft: Remastered, GZS türü için standardı belirleyen oynanış ve denge özellikleri korurken, grafik ve sesleri güncelliyor, eşleştirme, sıralamalar, sosyal özellikler ve fazlasını ekliyor!

Tüm zamanların en yüksek not ortalamasına sahip, en sevilen oyunlarından biri evrim geçiriyor. Blizzard Entertainment ödüllü gerçek zamanlı strateji oyununun özenle modernleştirilmiş hali olan StarCraft®: Remastered’ı duyurdu. StarCraft: Remastered orijinal StarCraft ve StarCraft: Brood War® genişleme paketinin tüm grafiklerini elden geçirirken dünyada milyonlarca oyuncunun kalbini kazanan ve profesyonel espor dünyasının temelini atan oynanış özelliklerini aynen koruyor.

“StarCraft, Blizzard’ın DNA’sının özüdür. Hikayesi, dengesi ve içindeki o küçük detayların tamamı bizim uzun süredir devam ettirdiğimiz epik eğlence anlayışımıza yansıyor. Aynı zamanda rekabetçi oyunculuğun ve eSpor’unda 20 senedir kalbinde yer alıyor,” diyor Blizzard Entertainment CEO’su ve kurucu ortağı Mike Morhaime. “StarCraft: Remastered ile orijinal oyunun görsellerini, seslerini ve çevrimiçi desteğini modernize ederek oyuncuların StarCraft’ı bir 20 yıl daha keyifle oynamalarını hedefliyoruz.”

Yenilenen grafik ve sesler bu ölümsüz klasiğe 4K çözünürlüğe kadar geniş ekran UHD desteği eşliğinde modern bir görünüm ve his kazandıracak. Diğer güncellemeler arasında StarCraft ve StarCraft: Brood War sefer görevlerinin hikaye anlatımını destekleyen yeni illüstrasyonlar; geliştirilmiş eşleştirme sistemi; sosyal özellikler ve güncellemeler için Blizzard’ın oyun ağına tam bağlanabilirlik; sefer ilerlemesi, özel haritalar, tekrarlar ve tuş ayarları için bulut kayıtları; orijinal beş dile ek olarak sekiz yeni dil desteği; ve fazlası bulunacak. Bu yenilikler StarCraft’ın modern çağa taşırken oynanış ve denge ayarları bire bir korunacak ve herkesin aynı deneyimi yaşaması sağlanacak.

Blizzard Windows® ve Mac® PC’ler için StarCraft: Remastered’ı bu yaz piyasaya sunmayı hedefliyor. StarCraft: Remastered’ın fiyatı ve diğer ayrıntılar önümüzdeki zamanlarda açıklanacak. Bir kez daha savaşların yıprattığı Koprulu Sector’ün savaş alanlarına inmeye; zerg, protoss ve terran’ları galaktik hakimiyet için çarpıştırmaya; Marshal Jim Raynor, Kerrigan ve Praetor Fenix’in epik hikayelerini yaşamaya; veya tüm bir tür için çıtayı belirlemiş olan çevrimiçi rekabete dayalı GZS’nin yenilenen versiyonunda diğer oyuncularla kapışmaya hazır olun.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.