-->
Reckoning Geliyor! Star Trek Online’ın 12. Sezonu, 18 Nisan’da PS4 ve Xbox One’da

Bilimkurgu MMO’sunun en yeni güncellemesinde yeni savaş alanı, yeni gemiler ve galaksilerin kaderini belirleyecek özel bir bölüm sizi bekliyor Oynaması ücretsiz MMORPG’lerin önde gelen yapımcısı Perfect World Entertainment Inc. ve Cryptic Studios, bugün Star Trek Online‘ın 12. Sezonu – Reckoning‘in Xbox One ve PlayStation®4 platformlarında 18 Nisan’da yayınlanacağını duyurdu. Reckoning, oyuncuları korkunç Tzenkethiler denilen kaygı […]

27.03.2017 | ulasufuk

Bilimkurgu MMO’sunun en yeni güncellemesinde yeni savaş alanı, yeni gemiler ve galaksilerin kaderini belirleyecek özel bir bölüm sizi bekliyor

Oynaması ücretsiz MMORPG’lerin önde gelen yapımcısı Perfect World Entertainment Inc. ve Cryptic Studios, bugün Star Trek Online‘ın 12. Sezonu – Reckoning‘in Xbox One ve PlayStation®4 platformlarında 18 Nisan’da yayınlanacağını duyurdu. Reckoning, oyuncuları korkunç Tzenkethiler denilen kaygı verici yeni bir tehdidi araştırmak üzere Lukarilerle birlikte bir göreve gönderiyor. Konsollara gelen en son güncelleme, kaptanların PC’lerde kısa süre önce yerini alan içeriğe erişmelerini sağlıyor. Yeni özel bir bölüm, zanaat okulu, iki Tzenkethi uzay kuyruğu ve tam teşekküllü bir uzay savaş alanı, bu içeriğe dair sayılabilecekler arasında.

12. Sezon – Reckoning, “Of Signs and Portents” adlı yeni özel bölümün etrafında şekilleniyor. Kaptanlar, Alpha Quadrant’ın yeni bir bölgesinde proto-maddenin silah olarak kullanımını araştırmak üzere Lukarilerle bir göreve çıkacaklar. Bulacakları kanıtlar, onları son derece zeki ve savaşçı bir tür olmanın yanı sıra bu ölümcül maddeyi tüm gezegenleri yok edecek güçte bir bomba yapmak için kullanmayı planlayan Tzenkethilere götürecek. Efsanevi Klingon Generali Rodek (oyuncu Tony Todd tarafından seslendiriliyor) ile işbirliğine girişen İttifak, ne yapıp edip Tzenkethilerin bu yıkıcı saldırıyı sahneye koymalarını önlemek zorunda. 12. Sezon, oyuncuların keşfetmeleri için aynı zamanda genişletici yeni içeriğin kilidini açıyor. Lukari Restorasyon Şöhreti, yeni Kitleri ve Modülleri Araştırma Okulu, tam teşekküllü bir uzay savaş alanı ile “Gravity Kills” ve “The Tzenkethi Front” adında iki uzay kuyruğu bu içerikte öne çıkanlardan sadece bazıları.

Star Trek Online, oynaması ücretsiz devasa çok oyunculu çevrimiçi bir oyundur. Oyuncular, bir Federasyon yıldız gemisinin Kaptanı olarak kendi kaderlerini kendileri tayin edebilir, bir Klingon Savaşçısı’na dönüşebilir ve galaksinin uzak köşeleri boyunca İmparatorluğu şampiyonluğa taşıyabilir veya bir Romulan Republic Warbird komutanı olarak Romulan mirasını yeniden inşa edebilirler. Star Trek Online‘da oyuncular popüler Star Trek evrenindeki simgeleşmiş yerleri ziyaret edebilir, keşfedilmemiş yıldız sistemlerine uzanabilir ve yeni uzaylı türleriyle iletişime geçebilirler. Star Trek Online, şu anda PC, PlayStation®4 ve Xbox One platformlarında sunulmaktadır.

Star Trek Online‘ı hemen ücretsiz indirip oynamak için www.playstartrekonline.com adresini ziyaret edin.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.