-->
Mobil RPG Seven Knights’a, Yeni Karakter Usta Nişancı Kyrielle Geldi

Netmarble, aksiyonu ve harika yetenekleri olan yeni karakteri Asiler üyesi Kyrielle’i getiriyor Kudretli Kyrielle ile 6★ Yıldız Kahraman Seçici garanti Oyuncular artık Çağırma Dükkanı’ndan Aksesuar alabilecek Netmarble bugün mobil RPG Seven Knights’a yeni özel kahraman Kyrielle’yi getirecek olan güncellemesini duyurdu ve bir etkinlik düzenledi. Asiler arasında muazzam okçuluk yetenekleri ile bilinen Kyrielle, Elysie kraliçe olduktan […]

22.03.2017 | ulasufuk

Netmarble, aksiyonu ve harika yetenekleri olan yeni karakteri Asiler üyesi Kyrielle’i getiriyor

Kudretli Kyrielle ile 6 Yıldız Kahraman Seçici garanti

Oyuncular artık Çağırma Dükkanı’ndan Aksesuar alabilecek

Netmarble bugün mobil RPG Seven Knights’a yeni özel kahraman Kyrielle’yi getirecek olan güncellemesini duyurdu ve bir etkinlik düzenledi.

Asiler arasında muazzam okçuluk yetenekleri ile bilinen Kyrielle, Elysie kraliçe olduktan sonra Birinci Kaptan ilan edildi.

Regulus yeteneği ile düşmana büyü hasarı verirken, Meteor Yağmuru ile ok yağdırırken gök yüzünde güzel bir iz bırakır. Kudretli Kyrielle, Karanlık Işık ile kendisi ve etrafındakilerin saldırılarını güçlendirir.

Seven Knights oyuncuları Kyrielle’nin hikayesini oyunda, Meteor Yağmuru yeteneğinin videosunu YouTube kanalında ( https://youtu.be/-eUPyNv9oUQ ) bulabilir ve üç hafta sürecek, Kyrielle’i güçlendirenlere 6★ Yıldız Kahraman Seçici kazandıracak etkinliğe katılabilir.

Netmarble Çağırma Dükkanı’nda Aksesuar satmaya başladı. Oyuncular Çağırma Dükkanı’ndan Aksesuar alarak, alt değer ekleyebilir ve geliştirebilir.

Dünya çapında popüler olan tur bazlı bir mobil RPG Seven Knights 500’den fazla karakteri toplayıp, geliştirme heyecanını vaat ediyor.

Seven Knights Google Play ve AppStore üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir.

Oyunla ilgili daha fazla bilgi için resmi websitesini ziyaret edebilirsiniz: http://sevenknights.netmarble.com



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.