-->
Logitech, McLaren-Honda’nın Resmi Teknoloji Ürünleri Ortağı Oldu

Logitech, yaptığı anlaşmayla McLaren-Honda’nın Resmi Teknoloji Ürünleri Ortağı olduğunu duyurdu. Geçtiğimiz Pazar günü (15 Mart) tarihinde gerçekleştirilen Avustralya Melbourne Grand Prix’sinden başlayarak, McLaren-Honda MCL32’nin başta kokpit ses sistemleri olmak üzere, bilgisayar, oyun ve video gibi temel alanlarının birçoğunu bundan sonra Logitech sağlayacak. Logitech’in Başkanı ve CEO’su Bracken Darrell, “Bu işbirliği, Logitech ve McLaren-Honda’nın paylaştığı; insanların […]

28.03.2017 | ulasufuk

Logitech, yaptığı anlaşmayla McLaren-Honda’nın Resmi Teknoloji Ürünleri Ortağı olduğunu duyurdu. Geçtiğimiz Pazar günü (15 Mart) tarihinde gerçekleştirilen Avustralya Melbourne Grand Prix’sinden başlayarak, McLaren-Honda MCL32’nin başta kokpit ses sistemleri olmak üzere, bilgisayar, oyun ve video gibi temel alanlarının birçoğunu bundan sonra Logitech sağlayacak.

Logitech’in Başkanı ve CEO’su Bracken Darrell, “Bu işbirliği, Logitech ve McLaren-Honda’nın paylaştığı; insanların daha iyiyi başarabilmelerine yardımcı olacak teknolojik yeniliklere ve yaptığımız işe duyduğumuz tutku üzerine inşa edildi. Böylesine ikonik bir ekiple çalışmaktan ve milyonlarca Formula 1 fanatiğiyle, Logitech ve Logitech G markalarını tanıştırmaktan duyduğumuz heyecanı tarif edemiyoruz. Geleceğin ne getireceğini asla bilemezsiniz…”  dedi.

McLaren Teknoloji Grubu İcra Direktörü Zak Brown ise şunları ekledi: “Ekibimize bu kadar önemli bir marka katıldığı için çok mutluyuz. McLaren-Honda, inovasyon kelimesiyle eşanlamlı ve durmaksızın teknoloji evriminin peşinde olan bir ekip. Logitech ise, aynı dünya görüşünü ve gelişime olan tutkusunu, kişisel ve profesyonel yaşamlarımızda daha üretken ve keyif veren ürünlerle yansıtıyor. Şimdiden heyecan verici planlar üzerinde çalışmaya başladık. Gerek McLaren-Honda gerek Logitech olarak hem taraftarlarımız hem de hissedarlarımız için sunacağımız daha çok şey olacak” diye konuştu.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.