-->
League of Legends 2017 Kış Mevsimi Finali Heyecanı 22 Nisan’da

League of Legends’da 2017 Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi Finali için geri sayım başladı. Daha önce Beşiktaş’ın dahil olduğu Şampiyonluk Ligi bu sezon 1907 Fenerbahçe Espor ve Galatasaray Esports gibi yeşil sahalardan tanıdığımız markaların da eklenmesiyle heyecanı farklı bir noktaya taşımıştı. Sezonun en iyi takımını belirleyecek ilk büyük final, İstanbul Volkswagen Arena’da 22 Nisan tarihinde gerçekleşecek. […]

20.03.2017 | ulasufuk

League of Legends’da 2017 Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi Finali için geri sayım başladı. Daha önce Beşiktaş’ın dahil olduğu Şampiyonluk Ligi bu sezon 1907 Fenerbahçe Espor ve Galatasaray Esports gibi yeşil sahalardan tanıdığımız markaların da eklenmesiyle heyecanı farklı bir noktaya taşımıştı. Sezonun en iyi takımını belirleyecek ilk büyük final, İstanbul Volkswagen Arena’da 22 Nisan tarihinde gerçekleşecek. Hem lige yeni dahil olan ekiplerin, hem de son birkaç sezondur başarılarına aşina olduğumuz deneyimli takımların kıran kırana bir mücadeleyle adını yazdırmak için çaba sarf ettiği Kış Mevsimi Finali’nde hangi iki takımın sahnede olacağı merakla bekleniyor.

League of Legends’da ilk büyük finale sayılı günler kaldı. Binlerce LoL tutkununu aynı çatı altında buluşturacak olan Kış Mevsimi Finali’nin (KMF), bu yıl da büyük bir heyecan içinde geçmesi bekleniyor. İstanbul Volkswagen Arena’da zorlu Kış Mevsimi sonrası finale kalan iki takım, espor dünyasının bu önemli buluşmasında kozlarını paylaşacak.

Biletler 24 Mart’ta satışta

KMF’yi canlı takip etmek isteyenler için bilet satışları 24 Mart tarihinde başlıyor. Daha önceki senelerde olduğu gibi etkinliğe yine yoğun ilgi bekleniyor. Biletlere Biletix üzerinden ulaşılabilecek.

Şampiyonun bir sonraki durağı Brezilya

5 maçlık seri şeklinde oynanacak final karşılaşmasından şampiyon olarak ayrılacak takım, 28 Nisan ve 21 Mayıs tarihleri arasında Brezilya’da gerçekleşecek Sezon Ortası Turnuvası’nda (MSI) mücadele etme hakkı kazanacak. 13 farklı profesyonel ligin temsilcisinin katılacağı 13 takımlı MSI, aynı zamanda Dünya Şampiyonası için de önemli bir adım. KMF’yi kazanan takımın MSI’da yapacağı derece Türkiye’nin 2017 League of Legends Dünya Şampiyonası mücadelesine katılmasında önemli bir avantaj sağlayacak.

2017 Kış Mevsimi Finali hakkındaki tüm gelişmeler, www.lolespor.com ve resmi sosyal medya hesaplarından takip edilebilir.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!