-->
Kingdom Hearts Hd 1.5 + 2.5 Remix Fragmanı Çıktı

Square Enix Ltd. ve Disney bugün 31 Mart 2017’de PlayStation 4 için çıkacak olan KINGDOM HEARTS HD 1.5 + 2.5 ReMIX’ten karakter odaklı yepyeni bir fragman yayınladı. Bu yeni fragmanda oyuncular koleksiyonu oynarken karşılaşabilecekleri Mickey, Goofy ve Donald’dan Jack Sparrow, Stitch, Ariel’e kadar dünyaca ünlü bir çok Disney karakterini görecekler. Bu yenilenmiş HD derlemesi altı […]

29.03.2017 | ulasufuk

Square Enix Ltd. ve Disney bugün 31 Mart 2017’de PlayStation 4 için çıkacak olan KINGDOM HEARTS HD 1.5 + 2.5 ReMIX’ten karakter odaklı yepyeni bir fragman yayınladı.

Bu yeni fragmanda oyuncular koleksiyonu oynarken karşılaşabilecekleri Mickey, Goofy ve Donald’dan Jack Sparrow, Stitch, Ariel’e kadar dünyaca ünlü bir çok Disney karakterini görecekler.

Bu yenilenmiş HD derlemesi altı sevilen KINGDOM HEARTS macerasını ilk kez PlayStation®4’e getirecek ve oyunculara en sevdikleri KINGDOM HEARTS anlarından bazılarını tekrar yaşama imkanı verecek.

KINGDOM HEARTS HD 1.5 + 2.5 ReMIX seriyle yeni tanışacak olanlara da yakında çıkacak olan KINGDOM HEARTS III öncesinde KINGDOM HEARTS büyüsünü tecrübe etmek için mükemmel bir fırsat sunacak.

KINGDOM HEARTS HD 1.5 + 2.5 ReMIX Avrupa ve PAL bölgelerinde PlayStation 4 için 31 Mart 2017’de çıkacak.

 



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.