-->
GollerCepte’de Yeni Oyun: ‘Pis Burun’

Artık GollerCepte’de maç özetleri, goller ve farklı içerikli videoların yanı sıra keyif dolu anlar da yaşanacak. Pis Burun adı verilen oyuna katılmak için ücretli üyeliğe gerek yok. Yapılması gereken tek şey kayıt olmak, turnuvaya katılmak ve şampiyon olarak milli takım formasını kapmak.  Spor Toto Süper Lig’in resmi iletişim ve teknoloji sponsoru olan Turkcell’in taraftar uygulaması […]

22.03.2017 | ulasufuk

Artık GollerCepte’de maç özetleri, goller ve farklı içerikli videoların yanı sıra keyif dolu anlar da yaşanacak. Pis Burun adı verilen oyuna katılmak için ücretli üyeliğe gerek yok. Yapılması gereken tek şey kayıt olmak, turnuvaya katılmak ve şampiyon olarak milli takım formasını kapmak. 

Spor Toto Süper Lig’in resmi iletişim ve teknoloji sponsoru olan Turkcell’in taraftar uygulaması GollerCepte, takipçilerine bir yenilik daha sunuyor. Turkcell’in 4 büyük takım taraftarı için hazırladığı GollerCepte uygulamasına sahip kullanıcılar, atılan golleri cep telefonlarından maç anında izlemeye devam ederken, ilk kez bir oyunla da kendilerini turnuva heyecanın içinde bulacak.

Kutuyu aç, atağa devam et

Uygulama içerisinde yer alan ‘Pis Burun’ oyununda, kullanıcıların multiplayer (çoklu oyun) olarak yer alıp keyfine keyif katmaları için ücretli üye olmalarına gerek yok. Kayıt olarak dahil olabileceğiniz Pis Burun’da, oyun akışı ise çok kolay. Oyunda hedef bir futbol maçındakiyle aynı: Gol atarak maçı kazanmak. Rakip kaleye ilerleyebilmek için ise yapılması gereken şey var olan kutu alternatiflerinden birini seçmek. Eğer seçilen kutuda top çıkarsa, atağa devam etme şansına sahip olunuyor. Eğer kutudan top çıkmazsa hücum hakkı rakibe geçiyor.

İlk turnuva, ilk heyecan

GollerCepte uygulamasının kullanıcılarına sunduğu ilk oyunun bir de hediyesi var. Pis Burun içindeki turnuvaya girip rastgelen çıkan rakipleriyle girdiği online mücadeleden şampiyonlukla ayrılanlar, Milli Takım formasının da sahibi olacak.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.