-->
Gamecell 2017’ye Yeni Güncellemeleriyle Devam Ediyor

Yeni Yüzü ve Bol Ödüllü Etkinlikleriyle Kullanıcılarla Buluşan Gamecell 2017’de Büyümesini Sürdürüyor Şubat ayı içerisinde yeni tasarımı ve bol ödüllü turnuvalarıyla oyuncularla buluşan Gamecell kullanıcılarını yeni sürprizler bekliyor. Kullanıcılar, artık büyük ödüller ve yüzlerce katılımcının yer aldığı Gamecell turnuvalarını detaylı bir şekilde takip edebileceği turnuva bölümüne ve e-spor hakkında güncel video içerikleri, makaleler ve sektörel […]

13.03.2017 | ulasufuk

Yeni Yüzü ve Bol Ödüllü Etkinlikleriyle Kullanıcılarla Buluşan Gamecell 2017’de Büyümesini Sürdürüyor

Şubat ayı içerisinde yeni tasarımı ve bol ödüllü turnuvalarıyla oyuncularla buluşan Gamecell kullanıcılarını yeni sürprizler bekliyor.

Kullanıcılar, artık büyük ödüller ve yüzlerce katılımcının yer aldığı Gamecell turnuvalarını detaylı bir şekilde takip edebileceği turnuva bölümüne ve e-spor hakkında güncel video içerikleri, makaleler ve sektörel haberlere Gamecell Hive sayfasından ulaşabilecekler.

Ayrıca yeni tasarımda kullanıcılar Buzz tarafında oyunlara ait haberlere ve incelemelere daha kolay ulaşırken, e-spor kısmında da detaylı içeriklere erişim sağlayabiliyorlar. Market kısmında ise istenilen oyuna Turkcell cep telefonu faturasına taksit imkanı ile sahip olabiliyorlar.

Geçtiğimiz ay Gaming İstanbul Oyun Fuarında Monster teknoloji sponsorluğunda gerçekleştirilen Gamecell Hive League of Legends turnuvası, Gamecell FIFA 17 Türkiye Şampiyonası ve Vainglory turnuvalarında toplamda 81.290 TL ödül dağıtımı gerçekleştirildi. Bütün turnuvalar kalabalık bir izleyici kitlesi ile gerçekleştirilirken, oyuncular Gamecell standındaki Monster Notebook deneyim alanında 2016’nın en iyi oyunlarıyla bu oyun canavarlarında, Samsung monitörlerin zengin görüntü deneyimi ve Logitech G ekipmanlarının kullanım keyfiyle oyun zevkini en üst seviyede yaşadılar.

İkinci sezonu nisan ayında başlayacak olan Gamecell Hive turnuvalarında büyük ödüllerin sahibi olmak için sayfayı buradan takip edebilirsiniz.

 



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!