-->
Evilbane’de Karakterler Kanatlanıyor

Mobile Aksiyon RPG EvilBane için kahramanlara kanat güncellemesi Kudretli Muhafız Kanatları ve Ölümcül Kanatlar isimli parçalar eklendi Yeni Buzul Pelerini, Buzul Silahı ve Zırhı için en uyumlu ekipman geldi ve Seviye Limiti 59’a yükseltildi Netmarble zengin ödüllerle Kanat ve Buzul Pelerin seviye yükseltme etkinliği düzenliyor Netmarble Games, heyecan verici mobil aksiyon RPG EvilBane‘e yeni Kanatlar […]

22.03.2017 | ulasufuk

Mobile Aksiyon RPG EvilBane için kahramanlara kanat güncellemesi

Kudretli Muhafız Kanatları ve Ölümcül Kanatlar isimli parçalar eklendi

Yeni Buzul Pelerini, Buzul Silahı ve Zırhı için en uyumlu ekipman geldi ve Seviye Limiti 59’a yükseltildi

Netmarble zengin ödüllerle Kanat ve Buzul Pelerin seviye yükseltme etkinliği düzenliyor

Netmarble Games, heyecan verici mobil aksiyon RPG EvilBane‘e yeni Kanatlar ve yeni Buzul Pelerini eklendiğini ve son güncellemenin gelişini kutlamak için bir etkinlik düzenleneceğini açıkladı.

Pek çok EvilBane oyuncusu tarafından beklenen, yeni Kudretli Muhafız Kanatları ve Ölümcül Kanatlar’ın geldiği, toplamda 18 Kanat’ın duyurusu yapıldı. Tüm karakterler Luke, Kara ve Vango karakterleri için ve her seviye için (Epik, Efsanevi ve Destansı) birer tane kanat var. Kudretli Muhafız Kanatları savunma ağırlıklıdır ve dayanıklılık ile hızı yükseltir, Ölümcül Kanatlar ise güçlü saldırıları, hızı ve düşmana verilen hasarı arttırır.

Buzul Silahı ve Zırhı için uygun en güçlü ekipman yeni Buzul Pelerini, Tüm Element Direnci’ni ve güçlü yağma saldırılarını arttırır. Her karakter ve seviye için birer, toplamda 9 pelerin var.

Ayrıca karakter seviye limiti 58’den 59’a yükseltildi. Yeni limite ulaşan oyuncular bir Destansı Popüler Zırh Seçici kazanacak.

Bu güncellemeyi kutlamak için Netmarble, kanatlarını geliştirmeyi başaranlara Cennet Taşı ve Kanat eşyası veriyor. Epik ve Efsanevi Buzul Pelerinlerini seviye 30’a yükseltenler, sırasıyla 200.000 ve 500.000 altın kazanacaklar.

EvilBane tüm dünyada App Store® ve Google Play™ üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir.

App Store: https://itunes.apple.com/app/id996345745

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.ravgl

Oyunla ilgili daha fazla bilgi için resmi EvilBane web sitesini ve resmi Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.