-->
Civilization VI – Spring 2017 Güncellemesi Yayınlandı

2K ve Firaxis Games bugün Sid Meier’s Civilization VI için ‘Spring 2017’ Güncellemesini yayınladı. Şu an için PC oyuncularına sunulan ve yakında Mac ve Linux için de yayınlanacak olan bu Civilization VI güncellemesinde çeşitli denge değişiklikleri, yapay zeka ayarlamaları, çokluoyuncu değişiklikleri ve hata düzeltmeleri bulunuyor. Pers ve Makedonya Uygarlıkları ve Senaryo Paketi de bugünden itibaren […]

29.03.2017 | ulasufuk

2K ve Firaxis Games bugün Sid Meier’s Civilization VI için ‘Spring 2017’ Güncellemesini yayınladı.

Şu an için PC oyuncularına sunulan ve yakında Mac ve Linux için de yayınlanacak olan bu Civilization VI güncellemesinde çeşitli denge değişiklikleri, yapay zeka ayarlamaları, çokluoyuncu değişiklikleri ve hata düzeltmeleri bulunuyor.

Pers ve Makedonya Uygarlıkları ve Senaryo Paketi de bugünden itibaren satışa çıktı. Bu özel DLC oyuna Kiros’un liderlik ettiği Persleri, Büyük İskender’in liderlik ettiği Makedonları ve “İskender’in Fetihleri’ ismindeki yeni senaryoyu Sid Meier’s Civilization VI’ya ekliyor.

Persler zengin bir imparatorluk kurmak ve ani, beklenmedik askeri saldırılarda bulunmaktan korkmayan oyuncular için mükemmel bir seçim. Makedonlar ise fetih odaklı bir uygarlık, özel birimleri ve yetenekleri sayesinde oyuncuların oyunun daha başlarında dünya kontrolünü ele geçirmelerine yardımcı oluyor.

Pers ve Makedonya Uygarlıkları ve Senaryo Paketi hakkında daha fazla bilgi almak ve Sid Meier’s Civilization VI ‘Spring  2017’ Güncellemesindeki değişikliklerin tam listesini görmek için lütfen 2K’nın resmi Civilization bloguna göz atın: https://civilization.com/news/entries#civilization-vi-spring-2017-update-now-live



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.