-->
2K, Ücretsiz Denenebilecek Mafia III Demosunu Yayınladı

İlk paralı DLC olan Faster, Baby! yayınlandı 2K ve Hangar 13, 1968 yılında New Bordeaux’un açık dünyasında geçen heyecan verici organize suç draması Mafia III’ün ücretsiz oynanabilecek demosunun PlayStation®4 bilgisayar eğlence sistemi, Xbox One ve Steam üzerinden Windows PC için yayınlandığını duyurdu. Oyuncular Mafia III’ün tüm ilk bölümünü oynayabilecekler ve Lincoln Clay’in 1960’ların New Orleans’ından […]

28.03.2017 | ulasufuk

İlk paralı DLC olan Faster, Baby! yayınlandı

2K ve Hangar 13, 1968 yılında New Bordeaux’un açık dünyasında geçen heyecan verici organize suç draması Mafia III’ün ücretsiz oynanabilecek demosunun PlayStation®4 bilgisayar eğlence sistemi, Xbox One ve Steam üzerinden Windows PC için yayınlandığını duyurdu. Oyuncular Mafia III’ün tüm ilk bölümünü oynayabilecekler ve Lincoln Clay’in 1960’ların New Orleans’ından esinlenilerek yaratılmış New Bordeaux’taki İtalyan mafyasından intikam alma hikayesi için zemini hazırlayan heyecanlı banka soygununu bizzat yaşayabilecekler. Oyunu beğenip daha da ilerlemek isteyen oyuncular, oyunu satın aldıktan sonra kaldıkları yerden devam edebilecekler.

Mafia III’ün ilk paralı DLC’si olan Faster, Baby! de bugün yayınlandı. Faster, Baby! Lincoln Clay’in intikam hikayesiyle birlikte gelişen yeni olayları konu alıyor ve oyunculara keşfedilecek yeni şeyler sunuyor. Bayou’nun batısındaki Sinclair Parish kasabasıyla genişleyen New Bordeaux’da Lincoln bir diğer yeni karakter olan Roxy Laveau ile birlikte yolsuzluğa bulaşmış Şerif “Slim” Beaumont’u indirmeye çalışıyorlar. Sinclair Parish’in kontrolü için savaşan Lincoln’ın repertuarına yeni sürüş ve dövüş mekanikleri de ekleniyor ve yeni silahlar ve taşıtlar kullanabiliyor.

Faster, Baby!, Mafia III Sezonluk Kombine** bünyesinde indirimli olarak sahip olunabilecek veya ayrı ayrı satın alınabilecek olan üç DLC’den ilki. Stones Unturned ve Sign of the Times DLC’leri yaz ayında yayınlanacak ve Mafia III’ün ana hikayesiyle paralel gelişen olayları anlatacak, yeni içerikler, karakterler ve oynanış özellikleri sunacak. Mafia III Sezonluk Kombine PS4™ sistemi, Xbox One ve Windows PC için satışta.

Faster Baby trailer

 



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.