-->
Total War: ARENA Geliştirici Günlükleri Serisi Başlıyor

Total War: ARENA’daki yenilikler ve gelişmeleri takip edeceğiniz yeni video serisi huzurlarınızda Creative Assembly takım bazlı tarihi oynaması bedava oyunları Total War: ARENA üzerinde çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Şirket hazırladığı geliştirici günlükleri adlı seriyle oyunun geliştirme aşamalarıyla ilgili bilgileri oyunseverlerle paylaşmayı hedeflemekte. Geliştirici Günküleri’nin ilk bölümünde oyuncular geliştirme sürecinde Creative Assembly ve Wargaming Alliance’ın […]

03.02.2017 | ulasufuk

Total War: ARENA’daki yenilikler ve gelişmeleri takip edeceğiniz yeni video serisi huzurlarınızda

Creative Assembly takım bazlı tarihi oynaması bedava oyunları Total War: ARENA üzerinde çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Şirket hazırladığı geliştirici günlükleri adlı seriyle oyunun geliştirme aşamalarıyla ilgili bilgileri oyunseverlerle paylaşmayı hedeflemekte.

Geliştirici Günküleri’nin ilk bölümünde oyuncular geliştirme sürecinde Creative Assembly ve Wargaming Alliance’ın birlikte nasıl çalıştıkları, yaklaşmakta olan Alfa süreci, oyun mekanikleri ve çok daha fazlası hakkında bilgi edinecekler.

Creative Assembly ve Wargaming Alliance ortaklığı, iki şirketin sektör deneyimlerini bir araya getirerek hem Total War sevenlerin hem de seriye yeni dahil olacakların keyif alacağı kaliteli oyunlar ortaya koymalarına olanak sağlayacak.

Gelişmelerden haberdar olmak için http://totalwararena.com/ adresini ziyaret edin.

Total War: ARENA Geliştirici Günlüklerinin ilk bölümünü https://www.youtube.com/watch?v=DQBBkiWq_EM&feature=youtu.be adresinden izleyebilirsiniz. Türkçe alt yazıları açmayı unutmayın.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!