-->
SBS ‘DJ Game’ Oyunseverler İçin Geliştirildi

İtalya’nın önde gelen mobil aksesuar markası SBS’in oyunseverler için özel olarak geliştirdiği stereo oyuncu kulaklığı, Aksoy Bilişim güvencesi ile satışa sunuldu. Mobil cihazlarından oyun oynamayı ciddiye alan oyunseverler için geliştirilen SBS “DJ Game”, tasarımı ile ilk bakışta dikkat çekiyor. Kulağı tamamen kapatan kapsülleri ile oyunun seslerini izole bir biçimde aktaran kulaklık, 3,5 mm’lik girişi ile […]

13.02.2017 | ulasufuk

İtalya’nın önde gelen mobil aksesuar markası SBS’in oyunseverler için özel olarak geliştirdiği stereo oyuncu kulaklığı, Aksoy Bilişim güvencesi ile satışa sunuldu.

Mobil cihazlarından oyun oynamayı ciddiye alan oyunseverler için geliştirilen SBS “DJ Game”, tasarımı ile ilk bakışta dikkat çekiyor.

Kulağı tamamen kapatan kapsülleri ile oyunun seslerini izole bir biçimde aktaran kulaklık, 3,5 mm’lik girişi ile piyasadaki mobil cihazların büyük bir çoğunluğu ile birlikte kullanılabiliyor. 1,6 metre uzunluğundaki kablosu ile hareket özgürlüğü sağlayan ürünün dahili mikrofonu da bulunuyor.

SBS ürünleri, acabanealsam.com, Turkcell Flagship mağazaları, turkcell.com.tr, Media Markt mağazaları ve www.mediamarkt.com.tr’nin yanı sıra ülke genelindeki seçkin aksesuar mağazalarından temin edilebiliyor.

Kulaklığın satış fiyatı 139.90 TL’dir.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!