-->
Monster 2 Şubat’ta Oyunseverlerle Buluşmaya Hazırlanıyor

Türkiye’nin ilk yerli oyun bilgisayarı markası Monster, oyunseverleri Gaming İstanbul’da bekliyor. Türkiye’de oyun fuarı denilince ilk akla gelen fuarlardan biri olan Gaming İstanbul bu sene Canavarlara ev sahipliği yapıyor. 2-5 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan Gaming İstanbul, Monster Notebook’un katılımıyla heyecanlı turnuvalara ve çeşitli ödüllere ev sahipliği yapacak. #monsterlarcanlanıyor Yarışmasının Ödülleri Sahiplerine Kavuşuyor 3 Şubat […]

01.02.2017 | ulasufuk

Türkiye’nin ilk yerli oyun bilgisayarı markası Monster, oyunseverleri Gaming İstanbul’da bekliyor.

Türkiye’de oyun fuarı denilince ilk akla gelen fuarlardan biri olan Gaming İstanbul bu sene Canavarlara ev sahipliği yapıyor. 2-5 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan Gaming İstanbul, Monster Notebook’un katılımıyla heyecanlı turnuvalara ve çeşitli ödüllere ev sahipliği yapacak.

#monsterlarcanlanıyor Yarışmasının Ödülleri Sahiplerine Kavuşuyor

3 Şubat Cuma günü Gaming İstanbul ana sahnesinde, Monster’ın Facebook sayfası üzerinden #monsterlarcanlanıyor etiketiyle başlatıp düzenlediği yarışmanın kazananları ödüllendirilecek. Yarışmanın birincisi Monster Abra A5 V8.1.2 Oyun Bilgisayarı’nın, ikincisi FIFA 17’nin, üçüncüsü ise Overwatch oyununun Monster Notebook Kurumsal İletişim Müdürü Kayra Küpçü’nün takdimiyle sahibi olacak.

Monster teknoloji sponsorluğunda gerçekleştirilen Gamecell Hive League of Legends maçlarının finallerini de oyuncular ana sahneden takip edebilecekler.

Gaming İstanbul oyun fuarında Gamecell standında oyuncular Monster oyun bilgisayarlarını yakından deneyimlemenin keyfini çıkartacaklar. Dört gün boyunca sürecek etkinliklerde oyuncular 2016 yılının en iyi oyunlarından olan Battlefield1, Doom, GTA 5, Dishonored 2, Titanfall 2, Call of Duty: Infinite Warfare, Watch Dogs 2 ve daha birçok oyunu Monster Notebook’lar üzerinde denerken, düzenlenen yarışmalarda çeşitli ödülleri de evlerine götürebilecekler.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!