-->
Kanarya, Kurt Avına Çıkıyor, Wolfteam Türkiye Turnuvası Başlıyor

1907 Fenerbahçe, Wolfteam Turnuvasında Yarışacak Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu Wolfteam’in kupa heyecanı Gaming İstanbul’da başlıyor. Wolfteam Türkiye Kupası 2017 sezonu, fuarın açılış günü olan 2 Şubat Perşembe günü, aralarında 1907 Fenerbahçe e-spor kulübünün de bulunduğu Türkiye’nin önde gelen e-spor kulüplerinden dört takımın katıldığı özel bir turnuva ile start alıyor. Netmarble Türkiye, İstanbul Kongre […]

03.02.2017 | ulasufuk

1907 Fenerbahçe, Wolfteam Turnuvasında Yarışacak

Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu Wolfteam’in kupa heyecanı Gaming İstanbul’da başlıyor. Wolfteam Türkiye Kupası 2017 sezonu, fuarın açılış günü olan 2 Şubat Perşembe günü, aralarında 1907 Fenerbahçe e-spor kulübünün de bulunduğu Türkiye’nin önde gelen e-spor kulüplerinden dört takımın katıldığı özel bir turnuva ile start alıyor.

Netmarble Türkiye, İstanbul Kongre Merkezi’nde 2-5 Şubat 2017 tarihleri arasında düzenlenecek dijital eğlence ve oyun fuarı Gaming İstanbul’a (GİST) dünyada ve Türkiye’de büyük ilgi gören mobil oyunlarıyla katılacak. Fuarın ilk günü olan 2 Şubat 2017 tarihinde fuar alanındaki ana sahnede tüm gün boyunca Wolfteam turnuvası düzenleyecek.

Wolfteam Türkiye Kupası 2017 başlıyor

Türkiye’nin en popüler bilgisayar oyunlarından biri olan Wolfteam, Türkiye’de 7 yıldan fazla bir süredir oyun severler tarafından büyük bir tutkuyla oynanıyor. GİST 2017 Fuarı’nın açılış günü start alacak Wolfteam Türkiye Kupası 2017 sezonunun ilk turnuvasında 1907 Fenerbahçe, Dark Passage, HWA Gaming ve Game Sultan E-Sports takımları kıyasıya bir mücadeleye girecek.

Toplam ödül 10 bin TL

Türkiye’nin önde gelen e-spor kulüplerini aynı sahnede buluşturacak Wolfteam turnuvasında takımlar 10 bin TL’lik ödül havuzundan en büyük payı almak için yarışacak. Türkiye’nin en büyük e-Pin satış portalı olan Game Sultan’ın sponsorluğunda düzenlenecek Wolfteam turnuvasında 1’inci takım 7 bin 500 TL ödül alırken, 2’nci takım ise 2 bin 500 TL ödülün sahibi olacak. Ayrıca dereceye giren takmıları birbirinden iyi Steelseries ekipmanları bekliyor olacak.

Tüm fuar katılımcılarının izlemeye davetli olduğu, büyük bir rekabete ve heyecana sahne olacak Wolfteam turnuvasının yanı sıra GİST 2017 Fuar’ında 2-5 Şubat 2017 tarihleri arasında Netmarble standını ziyaret edecek oyun severler çeşitli hediyeler kazanma fırsatı da yakalayacak.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!