-->
GIST’te Eğlence Tam Gaz Devam Ediyor!

Gaming İstanbul Oyun Fuarı’nda Katılımcılar Eğlencenin Tadını Çıkarıyor Gaming İstanbul 2017’nin Gamecell sahnelerinde, dolu dolu ve bol ödüllü geçen ilk gününün ardından, ikinci günde etkinlikler artarak devam ediyor. Önümüzdeki günlerde katılımcıları sürpriz konuklar ve çeşitli ödüller bekliyor. İlk gün olduğu gibi Cuma, Cumartesi, Pazar günleri boyunca Monster Notebook deneyim alanında, Buzz tarafından seçilen yılın en […]

03.02.2017 | ulasufuk

Gaming İstanbul Oyun Fuarı’nda Katılımcılar Eğlencenin Tadını Çıkarıyor

Gaming İstanbul 2017’nin Gamecell sahnelerinde, dolu dolu ve bol ödüllü geçen ilk gününün ardından, ikinci günde etkinlikler artarak devam ediyor. Önümüzdeki günlerde katılımcıları sürpriz konuklar ve çeşitli ödüller bekliyor.

İlk gün olduğu gibi Cuma, Cumartesi, Pazar günleri boyunca Monster Notebook deneyim alanında, Buzz tarafından seçilen yılın en iyi oyunları deneyimlenebilecek. Bu katılımı gösteren oyunculara ise Monster’a ait anahtarlık ve birçok ödül verilecek.

3 Şubat Cuma günü 14:45’te ise “Fedupsamania” hayranlarıyla keyifli bir söyleşi yapacak ve özleyenleri için “Eşek Kadar Adamlar” 17:00’de sahnede olacak. Ayrıca GIST ana sahnede merakla beklenen Monster Notebook’un teknoloji sponsorluğu ile gerçekleşen Gamecell Hive League of Legends Turnuvası’nın görkemli finali ile devam edecek, Victorious Ace ve Team Cappadocia karşı karşıya gelecek.

4 Şubat Cumartesi günü 4.000$ ödül havuzlu Vainglory Turnuvası finali gerçekleşirken, 16:00’da yakından tanıdığımız Ferit “wtcnn” Karakaya ve son dönemin konuşulan e-spor takımı P3P E-Sports saat tam 14:00’da katılımcılarla buluşacak.

5 Şubat Pazar günü bu sefer sahnede saat 12:00’de “Berker “gAndhi” Kubat’ı Yenebilir misin” yarışması, 13:00’te No:70 Lansmanı, 16:00’da ise Oyun Portal ile bir söyleşi gerçekleşecek.

Tüm bu etkinlikler dolu dolu geçerken, oyuncular bir yandan Gamecell standının ekran sponsoru olan Samsung monitörlerde zengin oyun deneyimi yaşarken diğer tarafta Logitech G ekipmanlarını kullanma şansına sahip olacaklar.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!