-->
Gaming İstanbul Vestelleniyor

Vestel, 2 – 5 Şubat tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Gaming İstanbul 2017 Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı’nda yerini alıyor. Oyun tutkunlarını deneyim alanında en yeni teknoloji ürünleri ve birbirinden eğlenceli yarışmalarla karşılayacak olan Vestel, perakendeye yeni bir soluk getiren yeni mağaza konsepti Kafe Vesto’nun da lezzetlerini katılımcılara ikram edecek. Vestel, Türkiye’nin […]

03.02.2017 | ulasufuk

Vestel, 2 – 5 Şubat tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Gaming İstanbul 2017 Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı’nda yerini alıyor. Oyun tutkunlarını deneyim alanında en yeni teknoloji ürünleri ve birbirinden eğlenceli yarışmalarla karşılayacak olan Vestel, perakendeye yeni bir soluk getiren yeni mağaza konsepti Kafe Vesto’nun da lezzetlerini katılımcılara ikram edecek.

Vestel, Türkiye’nin ilk global ölçekli dijital eğlence ve oyun fuarı Gaming İstanbul 2017’de binlerce oyun severi ağırlayacak. Vestel’in GİST 2017’deki standı sergilenecek teknoloji ürünleri ve birbirinden eğlenceli oyunlar ile oyun tutkunları için buluşma noktası olacak.

Vestel OLED TV, Vestel Android TV, Vestel Starwars temalı TV’ler, Mix&Go, Vestel Venus akıllı telefonları ve Desibel kulaklıklar Vestel’in GİST 2017’de sergileyeceği ürünler arasında yer alacak. Oyun tutkunları Vestel’in deneyim alanında, birbirinden eğlenceli oyunlar ve ödüllü yarışmalarla karşılanacak.

Birbirinden Eğlenceli Oyunlar ve Sürpriz Hediyeler Vestel Standında

Vestel standında katılımcıların büyük bir keyifle oynayacağı oyunlardan biri “Zihin Gücü” oyununda dikkatini toplayan kazanacak. İki taraflı oynanacak oyunda en fazla konsantre olan ortadaki Venus maketini kendine doğru çekecek ve sürpriz hediyenin sahibi olacak. Dijital oyun severlerin GİST 2017’deki Vestel deneyim alanında oynama fırsatı yakalayacağı oyunlar arasında “Sanal Penaltı” ve “Telefun”da katılımcılar sürpriz hediyeler kazanma fırsatı yakalayacak.

Vestel GİST 2017’de Starwars tutkunlarını da sevindirecek. Ziyaretçiler, Vestel’in Starwars standında hem ürünleri deneyimleme fırsatı bulabilecek hem de Starwars kostümlü kişilerle fotoğraf çekme imkânı da yakalayabilecekler.

Vestel, birbirinden farklı oyunları oynayarak hediyeler kazanmak ve Vestel’in ürünlerini deneyimlemek isteyen herkesi GİST 2017’deki standına davet ediyor.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.