-->
EvilBane Kuzgunların Yükselişi‘ne Yeni Menzilli Silah Geliyor

Mobil Aksiyon RPG EvilBane Kuzgunların Yükselişi‘ne Yeni Menzilli Silah GeliyorEvilbane’de herkesin beklediği müthiş yeni silahın gücüne inanamayacaksınız Oyuna etkileyici yetenekler ve güçlü darbelere sahip yeni bir menzilli silah eklendi Asyalı temalı Ay Zindanı macerası açıldı Netmarble 300’üncü Gün Etkinliği düzenleyerek, yeni menzilli silahın da aralarında olduğu çeşitli hediyeler dağıtacak Netmarble Games (“Netmarble”), heyecan verici mobil […]

13.02.2017 | ulasufuk

Mobil Aksiyon RPG EvilBane Kuzgunların Yükselişi‘ne Yeni Menzilli Silah GeliyorEvilbane’de herkesin beklediği müthiş yeni silahın gücüne inanamayacaksınız

Oyuna etkileyici yetenekler ve güçlü darbelere sahip yeni bir menzilli silah eklendi

Asyalı temalı Ay Zindanı macerası açıldı

Netmarble 300’üncü Gün Etkinliği düzenleyerek, yeni menzilli silahın da aralarında olduğu çeşitli hediyeler dağıtacak

Netmarble Games (“Netmarble”), heyecan verici mobil aksiyon RPG EvilBane için yeni bir silah ile yeni macera bölgesini oyuna eklediği ve 8 Şubat 2017 tarihinde başlayacak 300’üncü Gün Etkinliği’nin yapılacağını oyunseverlere duyurdu.

Silahın müthiş yetenekleri

Yepyeni, çarpıcı yeteneklere sahip, zırh delebilen ve uzaktaki düşmanları ayırabilen bir menzilli silah, her üç karakter için de kendilerine uygun versiyonlarla, toplam üç adet olacak şekilde artık oyunda elde edilebilecek.

Netmarble düzenleyeceği 300’üncü Gün Etkinliği ile, oyuncuların yeni silahı kullanarak denemesini sağlayacak. 22 Şubat 2017 tarihine kadar 10 günden fazla giriş yapan veya Sezon 3, 1’inci bölümünü tamamlayan oyuncular, Epik Menzilli Silah kazanacak.

Ayrıca Hikaye Sezon 3’ün yeni açılan 15 ve 16’ncı bölümlerinde oyuncular hikayenin sonunu öğrenirken bir yandan da 700 bin altın ve Efsanevi Zırh gibi ödüller alabilecek.

14 Şubat’a özel kostümler

Çeşitli Asyalı karakterleri barındıran Ay Zindanı da sınırlı bir süreliğine açılıyor. 12 aşamanın hepsini tamamlayan oyuncular, Efsanevi Kıyamet Zırhı ve Epik Popüler Aksesuar gibi yüksek seviye eşyalar kazanacak. Bunların yanında Netmarble, 14 Şubat Sevgililer Günü şerefine oyuna üç yeni kırmızı kostüm de ekliyor.

EvilBane‘e güncellemeye ek olarak başka etkinlikler de geliyor: Efsanevi ve Destansı Menzilli Silah elde eden oyuncular, garantili olarak aynı seviye Popüler Aksesuar da kazanacak. Ay Zindanı güncellemesi şerefine yapılan web etkinlik görevini tamamlayanlara ise, Menzilli Silah’a eş bir Epik Rüzgar Zırhı hediye edilecek.

EvilBane’in son güncellemesi için hazırlanan Menzilli Silah ve Sezon 3 Final videolarına linklerden ulaşabilirsiniz.

EvilBane oyun içi satın alma seçenekleriyle App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz indirilebilir.

App Store: https://itunes.apple.com/app/id996345745

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.ravgl

Oyunla ilgili daha fazla bilgi için resmi EvilBane web sitesini ve resmi Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.