-->
Efsaneleşmiş Odadan Kaçış Oyunu Maze Up, Marmara Forum’da!

İstanbul’un alışveriş ve eğlence merkezi Marmara Forum, kurgusu ve konsepti ile efsaneleşmiş odadan kaçış oyunu Maze Up’a ev sahipliği yapıyor. Macera ve adrenalin dolu bir deneyim yaşamak isteyenler Maze Up Kaşıkçı Elması ve Kayıp Saatçi oyunlarını oynamaya Marmara Forum’a davetli! Türkiye’nin ilk odadan kaçış oyunlarından biri olan Maze Up, İstanbul’un alışveriş ve eğlence merkezi Marmara […]

03.02.2017 | ulasufuk

İstanbul’un alışveriş ve eğlence merkezi Marmara Forum, kurgusu ve konsepti ile efsaneleşmiş odadan kaçış oyunu Maze Up’a ev sahipliği yapıyor. Macera ve adrenalin dolu bir deneyim yaşamak isteyenler Maze Up Kaşıkçı Elması ve Kayıp Saatçi oyunlarını oynamaya Marmara Forum’a davetli!

Türkiye’nin ilk odadan kaçış oyunlarından biri olan Maze Up, İstanbul’un alışveriş ve eğlence merkezi Marmara Forum’da macera ve adrenalin tutkunlarını bekliyor. Kurgusu ve konsepti ile oynayanları heyecanlandıran ve şaşırtan Maze Up, Kaşıkçı Elması oyunun yanı sıra Kayıp Saatçi ile de ziyaretçilere unutulmaz bir vakit geçirme fırsatı sunuyor.

Harika bir atmosfer içerisinde eğlenceli ve gergin saatler geçirecek Marmara Forum ziyaretçileri, ekipleriyle birlikte hikâyenin ana kahramanı olup, oyunu sonlandırmaya çalışacak. Oyun 2-6 arasındaki kişiden oluşan ekibin bir kapıdan içeri girmesi ve kapının arkalarından kilitlenmesi ile başlıyor. Oyundaki temel amaç, 60 dakika içerisinde hikayedeki bağlantıları, ilişkileri ve ipuçlarını çözerek sonuca ulaşmak ve sonra odadan kaçmak. Fiziksel güç kullanımının gerekmediği oyunda yalnızca zeka, dikkat ve takım oyunu ile sonuca ulaşılıyor.

Yeniçeriler gelmeden evden kaç!

Kaşıkçı Elması oyunundaki temel amaç, 60 dakika içerisinde Ali Paşa’nın evinde gizlenmiş olan Kaşıkçı Elması’nı yeniçeriler gelmeden bulmak ve evden kaçmak.

Zamanda kaybolmaya hazır olun!

Kayıp Saatçi oyununda ise bütün yaşamı boyunca zaman ile alakalı her şeyi takıntı haline getirmiş saatçinin bıraktığı özel nesnelerle onun izini sürerek, evinden çıkmak için doğru zamanı bulmanız gerekiyor.

7’den 70’e her yaş grubu için tasarlanan oyunu Marmara Forum Yaşam Kart sahipleri %25 indirimli oynayabilecek. Kart sahiplerinin tek yapması gereken kartını gişede göstermesi. 12 yaşın altındaki çocukların en az bir ebeveyn ile katılmasını tavsiye edilen oyuna, tüm Marmara Forum ziyaretçileri davetli!



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.