-->
Aradığın Aşkı MStar’da Bulabilirsin

MStar’dan çiftlere Sevgililer Günü sürprizi Sevgililer Günü’nde yalnız kalmak istemeyenler hemen MStar’da dans etmeye başlasın! MStar tüm yalnız kalplere arkadaş bulma fırsatı sunuyor. Üstelik tüm çiftleri 14 Şubat’a özel MStar hediyesi bekliyor. Sevgililer Günü yaklaşıyor. Ve yine sevgilin yok diye üzülüyor musun? Netmarble Games tarafından sunulan ücretsiz dans ve arkadaşlık oyunu MStar, tüm yalnız oyunseverlerin […]

13.02.2017 | ulasufuk

MStar’dan çiftlere Sevgililer Günü sürprizi

Sevgililer Günü’nde yalnız kalmak istemeyenler hemen MStar’da dans etmeye başlasın! MStar tüm yalnız kalplere arkadaş bulma fırsatı sunuyor. Üstelik tüm çiftleri 14 Şubat’a özel MStar hediyesi bekliyor.

Sevgililer Günü yaklaşıyor. Ve yine sevgilin yok diye üzülüyor musun? Netmarble Games tarafından sunulan ücretsiz dans ve arkadaşlık oyunu MStar, tüm yalnız oyunseverlerin derdine çare olabilir. Türkiye’nin her yerinden oyuncuların online olarak katıldığı MStar, bir dans oyunu olmaktan daha fazlasını sunup bir arkadaşlık ve sosyalleşme ortamı olarak öne çıkıyor.

Dans ve aşk için ideal partnerini bul

MStar’ın içindeki ayrıcalıklı uygulama sayesinde oyuncular, kendi özelliklerini ve aradığı kişinin özelliklerini belirterek kendilerine uygun arkadaşları bulabilirler. Oyuncular dans yeteneklerini geliştirirken, oyun içinde yeni arkadaşlıklar kurar, hatta sanal ortamda yüzük takıp sanal düğün bile yapabilirler. Ayrıca partnerini bulan oyuncular çiftlere özel dans figürleriyle koreografilerini zenginleştirebilirler.

Çiftlere özel Sevgililer Günü hediyesi

MStar, hem mevcut çiftlere hem de Sevgililer Günü’ne kadar çiftini bulacak oyunculara özel bir hediye veriyor. 14 Şubat’ta Facebook ve Instagram’dan fotoğraflarını paylaşan tüm çiftler 30 gün boyunca kullanabilecekleri “MS Uzay Ayakkabısı – Kırmızı Puantiyeli” kazanıyor. MStar çiftlerinin yapması gereken, Facebook ve Instagram’da sevgilerini gösteren en güzel fotoğraflarını #mstardasevgililergunu hashtag’iyle kullanıcı isimlerini de yorum kısmında belirterek paylaşmak.

Dans, müzik ve eğlenceyi bir arada sunan ve tüm dünyada MMO Dans kategorisinde en iyi oyunlardan bir olan MStar sayesinde siz de bambaşka bir sosyal oyun deneyimini yaşayıp gerçek arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Oyunla ilgili daha fazla bilgi için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz: www.trmstar.com

Mstar’ı indirmek için: http://joy.ac/4h94



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!