-->
AMD Lider Oyun Geliştiricileri ile birlikte Grafik ve İşlemci Teknolojilerinin Geleceğini Anlatacak

AMD28 Şubat günü saat 21:30’da 2017 Game Developers Conference kapsamında ikinci “Canlı Capsaicin” canlı web yayınını gerçekleştireceğini duyurdu. Radeon Teknoloji Grubu Baş Mimari Raja Koduri’nin sunuculuğunda gerçekleştirilecek etkinlikte PC oyun dünyasının geleceğini şekillendirecek teknolojiler, AMD’nin en güncel graifk ve işlemci teknolojileri ve yeni grafik mimarisi Vega hakkında heyecan verici detaylar ve yaz döneminin en çok […]

27.02.2017 | ulasufuk

AMD28 Şubat günü saat 21:30’da 2017 Game Developers Conference kapsamında ikinci “Canlı Capsaicin” canlı web yayınını gerçekleştireceğini duyurdu.

Radeon Teknoloji Grubu Baş Mimari Raja Koduri’nin sunuculuğunda gerçekleştirilecek etkinlikte PC oyun dünyasının geleceğini şekillendirecek teknolojiler, AMD’nin en güncel graifk ve işlemci teknolojileri ve yeni grafik mimarisi Vega hakkında heyecan verici detaylar ve yaz döneminin en çok beklenen PC ve VR oyunları hakkında bilgiler sunulacak.

Etkinlik Radeon.com üzerinden canlı olarak takip edilebilecek ve yayın bittikten birkaç saat sonra da AMD YouTube kanalından da izlenebilecek.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!