-->
Yüzlerce Oyunda Büyük İndirim Başladı!

En trend oyunlar %60’a varan sömestir indirimleri ile oyuncularla buluşuyor. Oyun tutkunlarının yüzünü güldürecek; eşi benzeri olmayan, bol çeşitli oyun kampanyası başladı. Yediden yetmişe tüm oyun severlerin yakından takip edeceği sömestir kampanyası, cazip fiyat –  hit oyunlar ile kaçırılmaz bir fırsat olacak. 18 Ocak – 12 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak kampanya en iyi fiyatlarla […]

26.01.2017 | ulasufuk

En trend oyunlar %60’a varan sömestir indirimleri ile oyuncularla buluşuyor.

Oyun tutkunlarının yüzünü güldürecek; eşi benzeri olmayan, bol çeşitli oyun kampanyası başladı. Yediden yetmişe tüm oyun severlerin yakından takip edeceği sömestir kampanyası, cazip fiyat –  hit oyunlar ile kaçırılmaz bir fırsat olacak.

18 Ocak – 12 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak kampanya en iyi fiyatlarla oyun severlerin beğenisine sunuluyor. Aksiyon, strateji, yarış, futbol ve daha birçok oyun türünün yer aldığı kampanya her oyuncunun zevkine hitap edecek.

Tatilde Oyun Oynamayan Kalmasın

Yarıyıl tatilini tüm oyun tutkunlarının keyifle geçirmesi için sömestir kampanyası her zevke, her keseye uygun yüzlerce çeşit ürün ile karşınızda! Oyun dünyasının en unutulmaz serilerinin son oyunları cazip fiyatları ile sizleri bekliyor. Call of Duty Infinite Warfare, Mafia 3, NBA 2K17, Dishonored 2, PES 2017, Star Wars Battlefront, Fallout 4, Tom Clancy’s The Division gibi her oyun severin sahip olmak isteyeceği onlarca oyun, tek bir kampanya ile sizlerle!

Skylanders ve Disney Infinity Fırsatı Kaçmaz

Skylanders Superchargers ve Imaginators ürünlerinde, özellikle ana paketlerde  %70’e varan indirimlerle oyun severlerin tatil keyfi ikiye katlanacak. İlk kez indirime giren Imaginators ürünlerini kaçırmayın.

Tüm Disney Infinity 3.0 figür, oyun seti ve başlangıç paketleri ve tüm 2.0 oyun seti ve başlangıç paketleri % 70 ‘e varan indirimlerle sevenlerin beğenisine sunuluyor.

Kampanyada yer alan tüm oyunlar için satış noktalarını ya da aralgame’i ziyaret edebilirsiniz. Playstation 4, Xbox One ve PC oyunlarında geçerli olacak kampanyadan yararlanma fırsatını kaçırmayın.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!