-->
World of Tanks Blitz’te Yeni Ay Etkinliği Başlıyor

Doğa elementlerinin hâkimi olun ve iki adet benzersiz tank elde etme fırsatını kaçırmayın World of Tanks Blitz’te çok yakında ateş ve buzun epik çarpışması başlıyor. Yeni Ay adı verilen etkinliklerde oyuncular ateş ya da buz elementlerinden birini seçip yollarını belirleyecekler. 28 Ocak – 18 Şubat arası alev tankı Blaze WZ ya da buz tankı Glacial […]

26.01.2017 | ulasufuk

Doğa elementlerinin hâkimi olun ve iki adet benzersiz tank elde etme fırsatını kaçırmayın

World of Tanks Blitz’te çok yakında ateş ve buzun epik çarpışması başlıyor. Yeni Ay adı verilen etkinliklerde oyuncular ateş ya da buz elementlerinden birini seçip yollarını belirleyecekler. 28 Ocak – 18 Şubat arası alev tankı Blaze WZ ya da buz tankı Glacial 112’den biriyle sayısız ödül kazanmak mümkün.  

Tarafınızı seçtikten sonra bu tanklarla yapacağınız maçlarda Ejder Dişi ya da Ay Tılsımı kazanacak ve ilerleyeceksiniz. İki farklı görev zinciri boyunca oyuncular Blaze WZ 135 FT (7. Seviye tank destroyeri) ya da Glacial 112 (8. Seviye ağır tank) kazanma şansı elde edecekler. Başarıyla geçilen her seviyede oyuncuları aynı zamanda bedava deneyim puanları, Premium hesap süresi ve oyuna yeni eklenen booster’lar bekliyor.

Görevlerin tamamını başarıyla bitirenler ise ejderhaların krallarını elde edecek. Blaze WZ 135 FT üzerindeki devasa ejderha dokusu ve ejder başı şeklindeki kalkanıyla göz kamaştırıyor. Glacial 112 ise paletler üstünde ilerleyen bir buz dağı adeta. Yan taraflarında iki buz ejderi bulunan tankın ejderha namlusu da görenlerin kanını donduracak. Her iki Premium tank da ejder kamuflajı ve bazı durumlarda ise bir dizi güçlü booster ile geliyor.

World of Tanks Blitz ile ilgili detaylı bilgi için http://wotblitz.eu adresini ziyaret edebilirsiniz.

YouTube Linki: https://www.youtube.com/watch?v=YBznMuaP7oE&featur…



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!