-->
Terra Kraliçesi ‘Elysia’ Mobil RPG Seven Knights’a Katılıyor

Parıldayan Asiler adlı yeni birliğin güçlü lideri Elysia oluyor Yeni karakter savaşın seyrini değiştirecek güçlü ve etkileyici yeteneklere sahip Netmarble, Elysia’nın oyuna eklenmesinin ardından yeni etkinlik düzenleyecek Netmarble Games’in büyük ilgi gören oyunu Seven Knights’ta, yeni bir birliğin lideri olan Elysia adındaki karakterin eklenmesiyle birlikte hikaye genişliyor ve daha da heyecanlı hale geliyor. Elysia’nın Seven […]

13.01.2017 | ulasufuk

Parıldayan Asiler adlı yeni birliğin güçlü lideri Elysia oluyor

Yeni karakter savaşın seyrini değiştirecek güçlü ve etkileyici yeteneklere sahip

Netmarble, Elysia’nın oyuna eklenmesinin ardından yeni etkinlik düzenleyecek

Netmarble Games’in büyük ilgi gören oyunu Seven Knights’ta, yeni bir birliğin lideri olan Elysia adındaki karakterin eklenmesiyle birlikte hikaye genişliyor ve daha da heyecanlı hale geliyor.

Elysia’nın Seven Knights’a eklenmesiyle, Parıldayan Asiler isminde yeni bir birlik ortaya çıkıyor. Asiler’in lideri olarak önemli bir role sahip olan Elysia, aynı zamanda Yedi Şövalye’den biri olan Rudy’nin terk ettiği Terra’nın kraliçesi.

Elysia’yı geliştiren oyuncular, Terra kraliyet kanını öğrenişinin, Asiler’i oluşturmasının ve tahtını geri almasının hikayesini izleyebilecek. Asilerin Lideri, Kayan Yıldız ve Gök Kıvılcımı adında oldukça işe yarayan yeteneklere sahip olan Elysia, kudretlendirildiğinde ise Terra’nın Emri isimli güçlü ve kudretli bir yetenek sahibi oluyor.

Elysia hediyelerini kaçırmayın

Netmarble, altı günlük bir etkinlik düzenleyerek, Elysia’yı elde eden tüm oyunculara 6 Yıldız Yedi Şövalye Mücevher Seçici hediye ederken, Elysia’yı kudretlendirenleri 6 Yıldız Kahraman Seçici’yle ödüllendiriyor.

Netmarble, “Seven Knights’taki kahramanlar, oyun dünyasını oluşturan ve genişleten asıl ögeler. Yeni eklediğimiz Elysia’nın da oyunun hikayesini ve karakter birleştirip geliştirmeyi çok daha eğlenceli hale getirmesini umuyoruz,” yorumunda bulundu. “Elysia’yla başlayarak, bu yeni birlikten kahramanlara eklemeye devam edeceğiz.”

33 milyondan fazla indirmeyle tüm dünyada çok sevilen Seven Knights, 400’ün üzerinde karakteri biriktirip geliştirerek eğlenebileceğiniz sıra tabanlı mobil bir RPG oyunu.

Seven Knights Google Play ve AppStore üzerinden ücretsiz indirilebilir.

Google Play Store: http://buff.ac/4cIw

App Store: http://buff.ac/4cIv

Oyunla ilgili daha fazla bilgi için resmi web sitesine göz atabilirsiniz: http://sevenknights.netmarble.com



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!