-->
Öğrenci Belgeni İlet, Monster Bilgisayara Yüzde 10 İndirimle Sahip Ol

E-ticaret platformu n11.com, öğrencilere özel fırsatlarıyla sömestre tatilini renklendiriyor. Oyun bilgisayarı serilerinde en iyi teknolojiyi kullanan Monster ile işbirliği yapan n11.com, öğrenci belgesini ileten gaming tutkunu gençlere eşsiz bir deneyim yaratmak üzere yüzde 10 indirim avantajı sağlıyor. n11.com’dan sömestre tatiline özel fırsat: Öğrenci belgeni ilet,  Monster bilgisayara yüzde 10 indirimle sahip ol E-ticaret platformu n11.com, […]

13.01.2017 | ulasufuk

E-ticaret platformu n11.com, öğrencilere özel fırsatlarıyla sömestre tatilini renklendiriyor. Oyun bilgisayarı serilerinde en iyi teknolojiyi kullanan Monster ile işbirliği yapan n11.com, öğrenci belgesini ileten gaming tutkunu gençlere eşsiz bir deneyim yaratmak üzere yüzde 10 indirim avantajı sağlıyor.

n11.com’dan sömestre tatiline özel fırsat: Öğrenci belgeni ilet,  Monster bilgisayara yüzde 10 indirimle sahip ol

E-ticaret platformu n11.com, kesintisiz aksiyon, gelişmiş ekran kartları ve en yeni nesil işlemcileri bir arada sunan oyun bilgisayarları markası Monster ile işbirliği yaptı. Sömestre döneminde Gamer gençleri sevindirecek işbirliği, öğrenci belgesini iletene yüzde 10 indirimle Monster bilgisayara sahip olma şansını kapsıyor.

Kusursuz bir oyun deneyimi sunan Monster oyun bilgisayarı serileri, hızlı grafik ve mükemmel görüntü işleminin yanı sıra güçlü işlemcisiyle de rakiplerinden sıyrılıyor. Masaüstü bilgisayarın gücünü, diz üstü bilgisayarın işlevselliği ile birleştiren Monster oyun laptopları ile daha güçlü ve daha hızlı bir dönem başlıyor. Güçlü sistem özelliklerine sahip, performans tutkunları için özel olarak üretilmiş gaming laptoplar, e-ticaret platformu n11.com’un oyuncu gençlere özel sunduğu yüzde 10 indirimli kampanya ile nefes kesen bir atmosfer sunuyor.

 



Popüler Haberler


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!