-->
League of Legends’da Herkesin Bir Efsanesi Var

Riot Games, League of Legends tutkunlarının 2016 yılı boyunca oyunda elde ettikleri tüm başarıları, oyunculara özel bir platformda topladı. Sihirdarlar, www.seninefsanen.com web sitesine League of Legends kullanıcı bilgileri ile giriş yaptıklarında, bir yıl boyunca sergiledikleri performansı eğlenceli bir video eşliğinde izleyebiliyorlar. Site ayrıca, tüm oyuncuların yıl boyu performansıyla ilgili bir istatistik videosuna da ev sahipliği […]

26.01.2017 | ulasufuk

Riot Games, League of Legends tutkunlarının 2016 yılı boyunca oyunda elde ettikleri tüm başarıları, oyunculara özel bir platformda topladı. Sihirdarlar, www.seninefsanen.com web sitesine League of Legends kullanıcı bilgileri ile giriş yaptıklarında, bir yıl boyunca sergiledikleri performansı eğlenceli bir video eşliğinde izleyebiliyorlar. Site ayrıca, tüm oyuncuların yıl boyu performansıyla ilgili bir istatistik videosuna da ev sahipliği yapıyor.

League of Legends Türkiye oyuncuları için seninefsanen.com’da ilginç sürprizler var. “2016 yılında nasıl bir LoL oyuncusuydum?” sorusunun cevabı, bu eğlenceli video istatistik sitesinde sihirdarları bekliyor. Oyuncular sayfaya LoL hesapları ile giriş yaptıklarında, 2016 yılı boyunca aldıkları skorlar gibi birçok veriyi, kendilerine özel hazırlanan videodan takip edebiliyorlar.

Sitede ayrıca “Tüm Türkiye’nin Efsanesi” de yine özel bir video eşliğinde anlatılıyor. Bazı rakamlara göz attığımızda, 2016’nın da LoL ile dolu dolu geçtiğini görüyoruz.

  • 2016 yılında Türkiye sunucusunda toplam 276.674.537 saat boyunca League of Legends oynandı.
  • Yıl boyunca üst üste dizilse toplam 429.131.495 Galata Kulesi edecek kadar minyona son vuruş yapılırken, toplam 6.200.832.812.363 altın toplandı. Bu, League of Legends dünyasında tam 1.631.798.109 Rabadon Şapkası anlamına geliyor.
  • 2016 yılı boyunca League of Legends’da 1.581.748 defa “beşte beş” yapıldı.

https://www.youtube.com/watch?v=sdncOjC5ktg



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.