-->
Karne Hediyesinin Bir Numaralı Adresi TeknoSA

Türkiye’nin lider teknoloji perakende şirketi TeknoSA, karne heyecanı yaşayan öğrenciler ve ailelerine, gaming notebooklardan tabletlere, akıllı saatlerden oyun konsollarına kadar birbirinden özel hediye seçeneklerini avantajlı fiyatlarla sunuyor. Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lider markası TeknoSA, birbirinden teknolojik hediyeler ile öğrenciler ve ailelerinin karne heyecanına ortak oluyor. Sömestr tatilinin başlamasıyla birlikte gaming notebooklardan tabletlere, akıllı saatlerden oyun konsollarına […]

05.01.2017 | ulasufuk

Türkiye’nin lider teknoloji perakende şirketi TeknoSA, karne heyecanı yaşayan öğrenciler ve ailelerine, gaming notebooklardan tabletlere, akıllı saatlerden oyun konsollarına kadar birbirinden özel hediye seçeneklerini avantajlı fiyatlarla sunuyor.

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lider markası TeknoSA, birbirinden teknolojik hediyeler ile öğrenciler ve ailelerinin karne heyecanına ortak oluyor. Sömestr tatilinin başlamasıyla birlikte gaming notebooklardan tabletlere, akıllı saatlerden oyun konsollarına kadar pek çok ürün, cazip taksit seçenekleri ve avantajlı fiyatlarla öğrenciler ve ailelerini TeknoSA mağazaları ve teknosa.com’da bekliyor.

Sömestrin vazgeçilmezleri

Öğrencilerin karne hediyesi olarak hayalini kurduğu son teknoloji gaming notebooklar ve tabletler TeknoSA’lardaki binlerce hediye seçeneği arasında yerini alıyor. 7’den 70’e herkesin hem eğlence hem de bilgi kaynağı olarak kullanabileceği bu ürünler, sömestr tatilinde de öğrencilerin yüzünü güldürüyor. Bunun yanı sıra müzik dinlemeyi sevenler için farklı renk seçenekleriyle kulakiçi ve kulaküstü kulaklıklar da TeknoSA’da teknoloji severleri bekliyor.

Oyun dolu hediyeler TeknoSA’da

TeknoSA, hem oyun konsolları hem de oyuncular için aksesuar çeşitliliğiyle karne hediyesi için çocuklarını sevindirmek isteyen herkese cazip kampanyalar sunuyor. Kendi özel markası Preo’ya ait gaming ürünleri; her iki ele uyumlu simetrik tasarımıyla Preo My Game MG 02 oyun mouse’u, medya denetimi için 12 adet geliştirilmiş F tuşu ile birlikte tam boyutlu tuş düzenine sahip olan Preo My Game MG 01 oyuncu klavyesi ve çift titreşim desteği, 4 sağ el tuşu, PS3 menüsüne hızlı erişim için PS tuşu ve hızlı tepkime özellikleriyle Preo My Game MG 03 kablosuz PS3 oyun konsolu en uygun fiyatlarla TeknoSA mağazaları ve teknosa.com’da oyunseverler ile buluşuyor.

Hediyenin en akıllısı!

TeknoSA, bu sömestr çocuklarına “akıllı” bir hediye almak isteyenler için de VR gözlük ve akıllı saat ürünlerini öneriyor. Preo My VR Box sanal gerçeklik gözlüğü ile oyunlar ve videolar çok daha eğlenceli ve sıra dışı bir deneyime dönüşüyor. 360° panoramik özelliği ile gerçeğe çok yakın görüntüler sunan cam lense sahip Preo MY VR Box, tüm akıllı telefonlarla uyum içinde çalışıyor. 72 saate kadar bekleme süresi, 6 saate kadar da konuşma imkanı veren yeni Preo Pwatch 3 akıllı saat ise, 450mAh pili ile pil ömrü sorununu ortadan kaldırarak yüksek performans sağlıyor. Telefon görüşmesi ve ses kaydı yapılabilen Preo Pwatch 3’ün entegre kamerası ise en güzel anılarınızı ölümsüzleştiren fotoğrafların çekilmesine olanak sağlıyor. Tüm Android ve IOS tabanlı cep telefonları ile uyum içerisinde çalışan Pwatch 3’ün ayrıca adım sayar, hareketsizlik ikazı, uyku takibi ve kaybetme önleyici fonksiyonları da kullanılabiliyor.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!