-->
Intel Kaby Lake İşlemcili Monster Notebook Modelleri Satışa Sunuldu

Kullanıcılarına daima en yeni teknolojileri sunan Monster, Kaby Lake işlemci ailesine mensup 7. nesil Intel işlemcileri yeni oyun bilgisayarlarına ekledi bile! Tanıtılmasının üzerinden henüz çok kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen Intel’in Kaby Lake ailesine mensup 7. nesil Intel® Core™ i7 işlemcilerini barındıran Monster oyun bilgisayarları raflardaki yerini aldı bile. Tüm oyunseverler donanım piyasasının ne […]

18.01.2017 | ulasufuk

Kullanıcılarına daima en yeni teknolojileri sunan Monster, Kaby Lake işlemci ailesine mensup 7. nesil Intel işlemcileri yeni oyun bilgisayarlarına ekledi bile!

Tanıtılmasının üzerinden henüz çok kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen Intel’in Kaby Lake ailesine mensup 7. nesil Intel® Core™ i7 işlemcilerini barındıran Monster oyun bilgisayarları raflardaki yerini aldı bile.

Tüm oyunseverler donanım piyasasının ne kadar hızlı yenilendiğini bilir. Neredeyse her 6 ayda bir değişen bir pazardaki yeniliklere ayak uydurup kullanıcılara güncel ürünler sunmak her markanın başarıyla altından kalkabileceği bir şey değildir. Oyun sektöründeki 12. yılına giren Monster Notebook ise, sahip olduğu deneyimden faydalanarak 7. nesil Intel işlemciler kullanılan yeni gaming laptop modellerini hızlı bir biçimde kullanıcılara sunmayı başardı.

Kaby Lake işlemcilerle gücüne güç katan Monster’ın yeni oyun bilgisayarları, sahip olduğu NVIDIA GTX 1060, GTX 1070 ve GTX 1080 grafik kartları, 1570 MB/s okuma 540 MB/s yazma hızına sahip Intel 600P Serisi SSD depolama birimleri ve 2400 MHz hızında DDR4L belleklerle kullanıcılarına daima en yeni teknolojiyi sunuyor. Ayrıca USB 3.1 Gen2 (Type-C) / ThunderboltTM 3 Combo Portu ve VR teknolojisini de kullanıcılara sunan Monster, geleceğin standartlarını bugünden oyunseverlerle buluşturuyor.

Kaby Lake işlemci ailesi piyasaya daha yeni çıkmış olmasına rağmen 7. nesil Core™ i7 işlemciler kullanan Tulpar T5 ve Tulpar T7 modellerini hazırlayan Monster, oyun bilgisayarı pazarındaki yenilikleri tüm dünyayla aynı anda Türkiye’deki oyunseverlere sunmaya devam ediyor. Kaby Lake işlemcili oyun bilgisayarları hakkında daha fazla bilgi almak için adresini, Monster dünyasının tüm canavarlarıyla tanışmak içinse www.monsternotebook.com.tr/monster-notebook.html sayfasını inceleyebilirsiniz.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.