-->
Heroes of the Storm: Ücretsiz Kahramanlar Haftasonu Bu Cuma Başlıyor!

Heroes of the Storm’daki en iyilerle henüz mücadele etmediniz mi? Yalnızca bu hafta sonuna özel olarak Nexus’a dalıp 60 Kahramanın hepsini de ücretsiz oynayabilirsiniz! Buna kadroya katılan en yeni kahramanlar da dahil: Alliance’ın Kralı Varian, Ateş Lordu Ragnaros ve Amani Savaş Lordu Zul’jin. Elbette oyuna 2016’da eklenen tüm içerikleri de tecrübe etme şansına sahip olacaksınız. […]

14.01.2017 | ulasufuk

Heroes of the Storm’daki en iyilerle henüz mücadele etmediniz mi? Yalnızca bu hafta sonuna özel olarak Nexus’a dalıp 60 Kahramanın hepsini de ücretsiz oynayabilirsiniz!

Buna kadroya katılan en yeni kahramanlar da dahil: Alliance’ın Kralı Varian, Ateş Lordu Ragnaros ve Amani Savaş Lordu Zul’jin.

Elbette oyuna 2016’da eklenen tüm içerikleri de tecrübe etme şansına sahip olacaksınız. Eğer bunlardan herhangi birini kaçırdıysanız, en yeni güncellemelerin özetini görmek için yılı gözden geçirdiğimiz videoyu izleyebilirsiniz.

Ayrıca en sevdiğiniz Kahramanlardan bazılarına eklenen yeni kostüm paketlerine de göz atmayı unutmayın, ki bunlar arasında Kharazim ve Chromie için yepyeni kostümler de bulunuyor. Ve elbette bu haftanın Kahraman Kavgasını denemeyi de unutmayın ve Punisher Arena’da Kahramanlar ve Cezalandırıcılar arasındaki kuralsız kavgaya katılın.

Ücretsiz Kahramanlar Haftasonu 13 Ocak Cuma 21:00’de başlayacak ve 16 Ocak Pazartesi 21:00’e kadar devam edecek. Sakın kaçırmayın!

Fragman: https://www.youtube.com/watch?v=ozcfVELv0J0



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!