-->
Dijital Hizmet ve Oyun Pplatformlarında ParaMara Dönemi Başlıyor

ING Bank’ın yeni nesil mobil finans çözümü ParaMara; Facebook, Spotify, Steam gibi dijital platformlardaki süreli üyeliklerin ve oyun kodlarının ödemelerini kolaylaştıracak yeni bir güncellemeyle kullanıcıların karşısına çıktı. Türkiye’de dijital bankacılığın öncüsü ING Bank, cep telefonu numaralarına para transferi yapabilme ve temassız ödeme gerçekleştirme imkânı sağlayan ParaMara’yı dijital dünyanın ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde güncellemeyi sürdürüyor. Son olarak […]

13.01.2017 | ulasufuk

ING Bank’ın yeni nesil mobil finans çözümü ParaMara; Facebook, Spotify, Steam gibi dijital platformlardaki süreli üyeliklerin ve oyun kodlarının ödemelerini kolaylaştıracak yeni bir güncellemeyle kullanıcıların karşısına çıktı.

Türkiye’de dijital bankacılığın öncüsü ING Bank, cep telefonu numaralarına para transferi yapabilme ve temassız ödeme gerçekleştirme imkânı sağlayan ParaMara’yı dijital dünyanın ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde güncellemeyi sürdürüyor.

Son olarak Dijital Kod Ödemesi özelliği eklenen mobil uygulama ile Facebook, Spotify gibi dijital servis platformlarında geçerli bakiye ve süreli üyeliklerin ödemelerini yapmak mümkün hale geldi. Dijital oyunseverler de League of Legends’in yaratıcısı Riot Games, Steam, Joygame gibi platformlarda geçerli cüzdan kodlara ve puanlara; Origin, Uplay gibi oyun platformlarında da oyuna dönüştürülebilecek kodlara ParaMara aracılığıyla sahip olabiliyor.

Dijital dünyada aktif bir yaşam sürenlere, birçok dijital platformdaki ödeme işlemlerini tek bir uygulama aracılığıyla yapma kolaylığı sağlayan ParaMara’dan yararlanmak için ING Bank müşterisi olma şartı ise bulunmuyor. ING Bank müşterileri ING Nakit Kart, ING Kredi Kartı; diğer kullanıcılar ise başka bankalara ait ATM ve kredi kartlarıyla dijital kod ödemesi özelliğini kullanabiliyor.

ParaMara’nın dijital kod ödemesi özelliğinden yararlanmak isteyenlerin uygulama içindeki Öde/Satın Al menüsü altında bulunan Dijital Kod Ödemesi özelliğini seçerek ödemede kullanacakları kartlarını ve istedikleri ürünü seçmeleri gerekiyor. Sonrasında ilgili kodlar, SMS ya da e-posta ile kullanıcıya iletiliyor. Kullanıcılar aynı zamanda üyelik ya da kodları sevdiklerine hediye edebiliyor. Bunun için ilgili kişinin cep telefonu ve e-postasını girmek ve isteğe bağlı olarak bir hediye notu eklemek yeterli.

ParaMara nedir?

ParaMara, ING Bank müşterisi olsun ya da olmasın, tüm kullanıcılara, günlük finansal ihtiyaçlarını akıllı telefonlar üzerinden hızla ve kolayca gerçekleştirebilme olanağı sunuyor. ParaMara’da alıcının banka hesabı olmasa bile cep telefonu numarasına 7 gün-24 saat para gönderilebiliyor. Ayrıca kullanıcılar uygulama üzerinden oluşturacakları ön ödemeli kart ile internetten güvenli şekilde alışveriş yapabiliyor. Kısa sürede 120 binin üzerinde aktif kullanıcı sayısına ulaşan ParaMara, Apple Watch ile uyumlu ilk uygulamalardan biri olmasıyla da dikkat çekiyor.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.