-->
World of Warships’te Yılbaşı Görevleri Başladı

World of Warships yıl sonu maratonu başladı! Birbirinden hararetli görevlerin sonunda 6. Seviye premium gemi Admiral Graf Spee ve diğer birçok farklı hediye sizi bekliyor. Tek yapmanız gereken oyuna girmek ve bu heyecanlı görevleri yapmaya başlamak. Ayrıca mevcut üç tip hediyeden birini seçip arkadaşlarınıza gönderebilir ve bir hediye zinciri başlatabilirsiniz. Gönderebileceğiniz hediyelerin içinden ne çıkacağı […]

27.12.2016 | ulasufuk

World of Warships yıl sonu maratonu başladı! Birbirinden hararetli görevlerin sonunda 6. Seviye premium gemi Admiral Graf Spee ve diğer birçok farklı hediye sizi bekliyor. Tek yapmanız gereken oyuna girmek ve bu heyecanlı görevleri yapmaya başlamak.

Ayrıca mevcut üç tip hediyeden birini seçip arkadaşlarınıza gönderebilir ve bir hediye zinciri başlatabilirsiniz. Gönderebileceğiniz hediyelerin içinden ne çıkacağı elbette sürpriz. Belki oyun içi para birimi olan dublon, belki Premium bir gemi, kamuflaj ya da sarf malzemesi, kimbilir?

Yılbaşı etkinlikleri özel sayfasını http://santa.worldofwarships.eu/ adresinden takip edebilirsiniz. World of Warships ile ilgili en son haberler için ise http://worldofwarships.eu adresini ziyaret edin.

 



Popüler Haberler


Zynga, NaturalMotion ve BossAlien ekiplerinin ortak çalışmasıyla geliştirilen oynaması ücretsiz Arena savaş oyunu Star Wars: Hunters’ın çıkış tarihi belli oldu.


Microsoft, 9 Haziran 2024 tarihinde saat 20.00’de (TSİ) Xbox Games Showcase 2024 sunumunun gerçekleşeceğini duyurdu.


Ninja Theory’nin sevilen oyunu Senua’s Saga: Hellblade’in devam oyunu Senua’s Saga: Hellblade 2, 21 Mayıs 2024 tarihinde Xbox Series X/S ve PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor.


Ubisoft tarafından geliştirilen Assassin’s Creed Mirage, 6 Haziran 2024’te iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max ve M1 çipi veya daha yenisine sahip iPad Air ve iPad Pro’da yer alacak.