-->
Voidu’da Yılbaşı Çılgınlığı!

2016’ya veda etmeye hazırlandığımız bu günlerde Voidu’da yılbaşı kampanyası başladı! Fifa 17, Battlefield 1, Star Wars Battlefront, Watch dogs 2 gibi popüler oyunlarda harika indirimler sizleri bekliyor! Türkiye’nin ilk bağımsız dijital oyun platformu Voidu, yılbaşı kampanyası ile oyunseverlerin yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Electronic Arts oyunlarında 31 Aralık’a kadar %72’ye varan indirimler Fifa 17, Battlefield 1, […]

27.12.2016 | ulasufuk

2016’ya veda etmeye hazırlandığımız bu günlerde Voidu’da yılbaşı kampanyası başladı! Fifa 17, Battlefield 1, Star Wars Battlefront, Watch dogs 2 gibi popüler oyunlarda harika indirimler sizleri bekliyor!

Türkiye’nin ilk bağımsız dijital oyun platformu Voidu, yılbaşı kampanyası ile oyunseverlerin yüzlerini güldürmeye devam ediyor.

Electronic Arts oyunlarında 31 Aralık’a kadar %72’ye varan indirimler

Fifa 17, Battlefield 1, Titanfall 2, Star Wars: Battlefront, gibi en popüler Electronic Arts oyunlarında, %72’ye varan indirimler!

Bethesda oyunlarında 30 Kasım’a kadar %71’e varan indirimler

Fallout New Vegas, Wolfenstein: The New Order, Skyrim ve Elder Scrolls Online: Tamriel Edition gibi popüler Bethesda oyunlarında, %71’e varan indirimler!

Ubisoft oyunlarında 31 Aralık’a kadar %66’ya varan indirimler

Popüler Ubisoft oyunları, Watch_Dogs 2, Steep, Rainbow Six Siege, The Division ve daha pek çok oyunda,    %66’e varan indirimlerle Voidu’da.

Voidu Yılbaşı kampanyasında yer alan tüm indirimlere buradan ulaşabilirsiniz.



Popüler Haberler


DÜNYA DEVİ MICROSOFT, REDFALL’U TERK EDİYOR!


CD Projekt Red, The Witcher 3: Wild Hunt hayranları için müjdeli bir haber paylaştı!


DÜNYA DEVİ MICROSOFT, BETHESDA’DA BÜYÜK KAPANMALAR YAPIYOR!


PlayStation Plus üyeleri için heyecan verici bir haberimiz var!