-->
Vainglory Dünya Şampiyonası Öncesinde Dört Duyuru!

Bugün düzenlenecek ilk Vainglory Dünya Şampiyonası öncesinde dört yeni heyecan verici gelişmeyi sizlerle paylaşıyoruz: 1. 2017 içerisinde çıkacak olan Vainglory E-spor Birlikteliği Programı 2. 14 Aralık tarihinde yayınlanacak olan 2017 kış sezonu ve 2.0 güncellemesi 3. Geliştirme API’mizin yayınlanması 4. SEMC ekibinde pozisyon değişiklikleri 2016’nın sonunda Vainglory kendine harika bir pozisyon buldu. Geride bıraktığımız 10 […]

02.12.2016 | ulasufuk

Bugün düzenlenecek ilk Vainglory Dünya Şampiyonası öncesinde dört yeni heyecan verici gelişmeyi sizlerle paylaşıyoruz:

1. 2017 içerisinde çıkacak olan Vainglory E-spor Birlikteliği Programı

2. 14 Aralık tarihinde yayınlanacak olan 2017 kış sezonu ve 2.0 güncellemesi

3. Geliştirme API’mizin yayınlanması

4. SEMC ekibinde pozisyon değişiklikleri

2016’nın sonunda Vainglory kendine harika bir pozisyon buldu. Geride bıraktığımız 10 yılı aşkın sürede diğer platformlardaki oyunların oluşturduğu yolu takip eden mobil oyunlar, kısa sürede tüketilen eğlencelik yapımlardan derin ve paylaşımlı deneyimler olma yolunda ilerliyor. Vainglory, gelişmekte olan oyun türünün standartlarını belirleyen bir isim olarak bu devrimin en ön safında yer alıyor.

Geride bıraktığımız 12 ayda Android platformundaki aktif oyuncu sayımızı üçe katladık. Telefona özel optimizasyonumuz sonrasında mobil telefonlara mahsus oynama süresi arttı. Ayrıca 2016 yılında e-spor maçı izlenme oranlarımızı üçe katlayarak toplamda 450 milyon dakika izlendik. Mobil platformda yepyeni bir beraber oyun oynama kültürü oluşmasına yardımcı oluyoruz. Karşılaştırıldığında, 10 yılı aşkın süre önce PC’de yaşanan benzer bir kültür değişikliğinden çok daha hızlı bir şekilde bu değişimin yaşanıyor olması bizi heyecanlandırıyor. Bu değişim dünya genelinde 3 milyarı aşkın dokunmatik ekranda yaşanıyor.

2017’DE E-SPOR BİRLİKTELİĞİ PROGRAMIMIZI BAŞLATIYORUZ

2016’nın başında Vainglory e-spor etkinlikleri gönüllü toplulukların organize ettiği turnuvalarla gerçekleşiyordu. 2016’nın sonunda ise profesyoneller, topluluk, takımlar ve organizatörlerin gerçekleştirdiği uluslararası çoklu bir ağa dönüştü. Üniversite liglerinden amatör turnuvalara ve aralarında TSM, Cloud9, G2 Esports, mousesports, SK Gamingve Team Secret’ın yer aldığı üst seviye çoklu e-spor organizasyonu Evil Eight’e kadar Vainglory rekabeti her yerde.

Vainglory’nin e-spor sahnesindeki olağanüstü izlerini görmek için Team SoloMid’den başkasına bakmanıza gerek yok. Başarılı profesyonel takım hem 2016 Kış Şampiyonası’nı hem de 2016 Yaz Şampiyonası’nı kazandı. Bu tam zamanlı profesyonel üçlü, Las Vegas’ta bir takım evine taşınarak günlük 8-10 saatlik antrenmanlarını arttırabilecekler. Beraber yaşamak ve oynamak onlara geçmişteki yerel ve uluslararası başarılarını sürdürecek bir kamp atmosferi sağlayacak. Takım kaptanı FlashX’insöylediğine göre aileleri, oyuncuları dikkate şayan biçimde desteklemiş. Bu derecede kendini adama Vainglory’nin profesyonel sahnede kısa sürede hangi seviyeye ulaştığının bir kanıtı.

2017’ye geldiğimizde e-spor programımızda sıradaki büyük adımı duyurmaktan heyecan duyuyoruz: profesyonel takımlar için Birliktelik Programı. Program büyüyen rekabetçi ekosistemde oyuncu topluluğu ve profesyonel oyuncularla olan partnerliğimizi derin ve daha sağlıklı bir hale getirecek. E-spor gelirlerini paylaşmak, dijital ve fiziksel olarak satılan ürünlere yardımcı olmak istiyoruz. Birliktelik sahipleri otomatik olarak rekabetin tepe noktasında kendine bir yer edinemeyecekler. Onlar da diğer rekabetçiler gibi kendilerini kanıtlamalılar. Ancak bu yakın ilişkinin e-spor arenasındaki seviyeyi arttırmasını bekliyoruz. İlk birliktelik sahipleri ve daha fazlasını 2017’nin başında, İlkbahar sezonu öncesinde paylaşıyor olacağız.

VAINGLORY 2.0 GÜNCELLEMESİ OYUNU ÖĞRENMESİ KOLAY, USTA OLMASI ZOR HALE GETİRİYOR

Bir yıl önceye kıyasla Vainglory neredeyse tanınmaz halde. Güncelleme 2.0, Vainglory için mihenk taşı niteliğinde geliştirmeler sunuyor ve oyuna oyundışı, sosyal ve rekabetçi deneyimi arttıracak özellikler ekliyor. Ayrıca oyuncuların çok istediği oynanış için yeni detaylar da bu güncelleme içerisinde yer alacak.

[YENİ KAHRAMAN SEÇME EKRANININ GÖRÜNTÜSÜ]

Vainglory’nin sosyal lonca bölümüne fayda sağlayacak şekilde yeni lonca keşfi ve yönetim şeklinin önemli ölçüde geliştirilmesinin tüm dünyadaki arkadaşların beraberin oynamasına yardımcı olması bekleniyor.

Oyuncuların tüm kostüm ve kahramanlara daha kolay sahip olması için, Mystery Chest isimli, bir oyuncunun isteyebileceği her şeyi içeren; 3’te 1 şansla Vainglory kostüm veya kahraman kataloğundan rastgele birini açabilecek bir ödül sistemi başlayacak. Bir anahtar çevirmeyle her şey olabilir.

2016 yılında Vainglory’nin eklediği derin bir eğitim sistemi, görevler, yapay zekaya karşı pratik, klasik oyun modu, ilerleme sistemi, doğrudan cihaz üstünden canlı yayın, maç tekrarı, ikiye katlanmış kahraman seçeneği ve fazlasının ardından yukarda bahsettiğimiz tüm yenilikler tek bir güncelleme ile oyuna dahil edilecek.

GELİŞTİRİCİ API’SI 2017’DE GELİYOR

PC ve mobil oyunculuk arasındaki sınırın ne derece bulanık olduğunu göstermek adına oyuncu istatistikleri, maç sonuçları ve oyunculara, profesyonel takımlara, 3. Parti sitelere ve sağlayıcılara özel derin teçhizat ve kahraman bilgilerine giriş izni tanıyan Geliştirici API’mizi duyuruyoruz. 2017’de yayınlanacak olan Vainglory Geliştirici API’si, Vainglory deneyimini yeni ve farklı yollarla keşfetmek isteyen oyunculara açılacak. Daha fazla bilgi için hemen kayıt olun: http://developer.vainglorygame.com

SEMC EKİBİNDE POZİSYON DEĞİŞİKLİĞİ

Büyüdükçe takımımızda da bazı rol değişiklikleri gerçekleşiyor. 2017 yılında kurucu CEO Bo “Nansen” Daly, Başkan ve CBO; şu andaki COO Kristian “EdTheShred” Segerstrale ise CEO olarak görevlerine devam edecek. Bu değişiklikler şirketin, dünyanın dört bir yanındaki partnerlerimizle ilişkilerimizi derinleştirmek ve şirketin büyümesini hızlandırmak için yardımcı olacak. Nansen, kahraman Koshka gibi ana alanda kalacak ve EdTheShred gezinti alanında PoA durumunu koruyacak.



Popüler Haberler


Nintendo, geçtiğimiz günlerde yaptığı kazanç açıklamasında Switch konsolunun satış rakamlarını da paylaştı.


Nintendo hayranları için müjdeli haber!


EA SPORTS FC 24 Ultimate Team modunda yer alan kırmızı-beyaz formaya global olarak erişilebiliyor


Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin öncü markası Teknosa, Anneler Günü hediyelerinin, annelerin içgörüsüyle alınması gerektiğine vurgu yapan bir reklam filmine imza attı.