-->
The Climb’a Ücretsiz Aralık Güncellemesiyle Oculus Touch Desteği ve Yeni İçerikler Geliyor

Crytek’in VR tırmanış oyununda gerçekçi tırmanış hareketleriyle yamaçları fethet, yeni eklenen kışlık bölgeleri keşfet Crytek’in VR tırmanış oyunu The Climb için 6 Aralık’ta gelecek olan Oculus Touch desteğiyle vahşi hayatı daha farklı bir şekilde keşfetmeye hazır olun. Crytek bugün, yeni güncellemeyle birlikte The Climb’ın gelecek hafta piyasaya çıkacak olan Touch kontrolcüsüyle uyumlu olarak çalışacağını duyurdu. […]

02.12.2016 | ulasufuk

Crytek’in VR tırmanış oyununda gerçekçi tırmanış hareketleriyle yamaçları fethet, yeni eklenen kışlık bölgeleri keşfet

Crytek’in VR tırmanış oyunu The Climb için 6 Aralık’ta gelecek olan Oculus Touch desteğiyle vahşi hayatı daha farklı bir şekilde keşfetmeye hazır olun.

Crytek bugün, yeni güncellemeyle birlikte The Climb’ın gelecek hafta piyasaya çıkacak olan Touch kontrolcüsüyle uyumlu olarak çalışacağını duyurdu. Böylelikle oyuncuları çok daha gerçekçi bir tırmanış deneyimi bekliyor. Ayrıca Oculus’un yeni sezgisel kontrolcüsü için eklenecek olan sıralama listesiyle oyundaki rekabet devam edecek.

The Climb’ın ücretsiz güncellemesi 6 Aralık’ta Oculus Home’da yerini alacak.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!