-->
Sheogorath, ‘Chaos Arena’ Özel Etkinliğiyle The Elder Scrolls: Legends’ı Deliliğe Sürüklemeye Geliyor

The Elder Scrolls’un efsanevi Deliliğin Daedric Prensi Sheogorath gelecek hafta The Elder Scrolls: Legends’ın kontrolünü ele alacak ve PVP Arenasının temellerini sallayacak sınırlı süreli özel bir etkinlik ile oyunu kaosa sürükleyecek. 14 Aralık’tan itibaren oyuncular yeni alternatif PVP Arena moduna – Chaos Arena – katılabilecekler ve maç sırasında yeni stratejiler geliştirmelerini gerektirecek rasgele ve şaşırtıcı […]

12.12.2016 | ulasufuk

The Elder Scrolls’un efsanevi Deliliğin Daedric Prensi Sheogorath gelecek hafta The Elder Scrolls: Legends’ın kontrolünü ele alacak ve PVP Arenasının temellerini sallayacak sınırlı süreli özel bir etkinlik ile oyunu kaosa sürükleyecek. 14 Aralık’tan itibaren oyuncular yeni alternatif PVP Arena moduna – Chaos Arena – katılabilecekler ve maç sırasında yeni stratejiler geliştirmelerini gerektirecek rasgele ve şaşırtıcı kurallar ve senaryolarla karşılaşacaklar.

Chaos Arena her maçta bir veya daha fazla özel senaryonun veya kulvar kuralının geçerli olacağı opsiyonel bir PVP modu. Bazı özel Senaryolar arasında maça ekstra Magicka ile başlamak, kulvarlarda hazır kartlarla başlamak, oyunun başında oyuncuların tüm destelerinin yer değiştirmesi gibi sürprizler bulunuyor. Değişen kulvar kuralları arasında kartların sürekli olarak kulvar değiştirdiği Rüzgarlı kulvarlar veya belli kulvarlarda güçlenen ve bonus kazanan kartlar gibi yenilikler bulunuyor. Önceden özel kulvar durumları ve senaryolar yalnızca PvE maçlarında mevcuttu.

Chaos Arena ile birlikte Madhouse Collection ismindeki yeni özel kartlar da yayınlanacak ve oyunculara yeni stratejik seçenekler sunacaklar. Madhouse Collection satın alan oyuncular her karttan üç kopya ve bir Arena Bileti kazanacak ve Chaos Arenayı hemen deneyebilecekler. Madhouse Collection kartları Sheogorath’ın tuhaf Chaos Arenası dahil tüm Arena modlarına anında eklenecek. Bu kartlar 15 Aralık’tan itibaren oyun içi altını veya para yoluyla satın alınabilecek.

Chaos Arena 14 Aralık’ta başlayıp 19 Aralık’ta sona erecek.

Kulvar Kuralları ve Senaryoların tam açıklamaları çevrimiçi olarak şu adreste bulunabilir: https://bethesda.net/en/article/3gWVVYQtewOU6OoOQIAy44/the-elder-scrolls-legends-enter-the-chaos-arena.

Madhouse Collection’ın tam açıklamaları çevrimiçi olarak şu adreste bulunabilir: https://bethesda.net/en/article/4zRk2kzGnuWkKI8eQqW6I6/the-elder-scrolls-legends-introducing-the-madhouse-collection.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!