-->
Overwatch’un Kış Harikalar Diyarında yeni yılı kutlamaya hazır olun!

Kış Harikalar Diyarına Hoş Geldiniz! Yılın o en harika zamanı geldi ve umuyoruz ki siz de tatil eğlencesi için bizlere katılacaksınız! Doğru duydunuz – Overwatch yepyeni bir mevsimlik etkinlik ile tatil ruhuna bürünüyor. Hanamura ve King’s Row koridorlarını süsledik, Ganimet Kutularını tatil hediyeleriyle doldurduk ve sizin ve arkadaşlarınız için ekstra-özel bir de kartopu savaşı ayarladık. […]

19.12.2016 | ulasufuk

Kış Harikalar Diyarına Hoş Geldiniz!

Yılın o en harika zamanı geldi ve umuyoruz ki siz de tatil eğlencesi için bizlere katılacaksınız!

Doğru duydunuz – Overwatch yepyeni bir mevsimlik etkinlik ile tatil ruhuna bürünüyor. Hanamura ve King’s Row koridorlarını süsledik, Ganimet Kutularını tatil hediyeleriyle doldurduk ve sizin ve arkadaşlarınız için ekstra-özel bir de kartopu savaşı ayarladık. Şimdi sıcak kakaonuzu alın, en sevdiğiniz çirkin süveterinizi giyin ve Overwatch’un Kış Harikalar Diyarında yeni yılı kutlamaya hazır olun!

PAKETLENMİŞ HEDİYELER

Bugünden başlayarak oyundaki tüm Ganimet Kutuları özel olarak paketlenmiş Kış Ganimet Kutularına dönüştü ve içlerinde 100’den fazla özel kozmetik hediye bulunuyor!

Önceki etkinliklerde olduğu gibi Kış Ganimet Kutuları da kazanılabilecek veya satın alınabilecek ve her kutuda 2016 Kış Harikalar Diyarı koleksiyonumuzdan en az bir eşya bulunacak – ve bunlar arasında profil ikonları, spreyler, zafer pozları, mimikler, giriş introları, kostümler ve çok daha fazlası bulunuyor! Her bir mevsimlik Ganimet Kutusunun içeriği rasgele belirlense de, etkinlik süresi boyunca Kahraman Galerisinden de çeşitli özelleştirme seçeneklerini açabilirsiniz.

Bir öğeyi açtığınızda sonsuza kadar sizin olacak, yani isterseniz yıl boyunca tatil moduna bürünebilirsiniz. Ancak koleksiyon 2 Ocak’ta kasasına geri dönecek (etkinlik sonlandığında), dolayısıyla en sevdiğiniz oyun cihazını açıp çok geç olmadan kutlamalara başlamalısınız!

KARTOPU SAVAŞI ZAMANI

Bu yılki Kış Harikalar Diyarı etkinliği sırasında yepyeni bir kapışma moduna da katılabileceksiniz: Mei’nin Kartopu Saldırısı! Mei’nin Kartopu Saldırısı 6’ya 6, tek elemeli bir mod ve herkesin en sevdiği iklim uzmanı sizleri yepyeni numaralarıyla karşılamaya hazır.

Bu modda Mei’nin Endothermic Blaster silahı buz veya sarkıt atmıyor. Silah bunun yerine tek bir tane, süper güçlü bir kartopu fırlatmak üzere modifiye edilmiş. Düşmanı indirmek için tek bir vuruş yeterli, ama ıskalamanın bedeli de ağır. Silahınız boşken siz yeniden doldurmak için en yakındaki kar yığınına ulaşmaya çalışırken düşmanlarınız büyük avantaj sahibi olacaklar – buz duvarlarından siper almayı ve saldırılarını bloklamak için kendinizi dondurmayı unutmayın – ve kapışma kızışmaya başladığında Mei’nin Ultimate saldırısını kullanabilir ve silahını yarı otomatik kartopu fırlatıcıya dönüştürerek düşmanlarınızı kartopu yağmuruna tutabilirsiniz.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!