-->
Müttefik Bugün Vizyona Girdi

Başrollerinde Brad Pitt ve Marion Cotillard’ın yer aldığı, Müttefik bugün vizyona girdi. İkinci Dünya Savaşı gizli casusları Max Vatan (Brad Pitt) ve Marianne Beauséjour (Marion Cotillard) için hayatta kalmanın anahtarı hiçbir zaman kimse tarafından tanınmamak olmuş. Aldatma, rol yapma, ne olacağını kestirmek ve suikast konusunda uzmanlar. Çok riskli bir görevin ortasında birbirlerine aşık olduklarında tek […]

02.12.2016 | ulasufuk

Başrollerinde Brad Pitt ve Marion Cotillard’ın yer aldığı, Müttefik bugün vizyona girdi.

İkinci Dünya Savaşı gizli casusları Max Vatan (Brad Pitt) ve Marianne Beauséjour (Marion Cotillard) için hayatta kalmanın anahtarı hiçbir zaman kimse tarafından tanınmamak olmuş. Aldatma, rol yapma, ne olacağını kestirmek ve suikast konusunda uzmanlar. Çok riskli bir görevin ortasında birbirlerine aşık olduklarında tek umutları tüm bu ikiyüzlülüğü geride bırakmaktır. Global sonuçları olan ölümcül bir sadakat, kimlik ve aşk testinde birbirleriyle karşı karşıya gelirken savaş dönemi evliliklerinin merkezi şüphe ve tehlike olur.

Forrest Gump, Cast Away ve Flight’ın yenilikçi, Oscar ödüllü yönetmeni Robert Zemeckis’den hem hipnotize eden bir casus gerilim, hem sürükleyici bir savaş dramı hem de ruh eşleri ya da ölümcül düşman ya da her ikisi birden olabilecek iki suikastçı arasında geçen tutku dolu bir romantik film olan Müttefik geliyor. Kazablanka’dan Londra’nın hava saldırısı günlerinden Alman işgalindeki Fransa’ya uzanan nitelikli görsel çağrışımlar yapan yapımda Zemeckis, Hollywood’un Altın çağında gelişen, gizemle, heyecanla ve romantizm ateşiyle dolu, 21. yüzyılın insanı içine çeken gücüyle anlatılan büyük bir hikaye yaratıyor.

 



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!