-->
Mobil RPG Seven Knights‘a Kudretlendirme Sistemi Ekleniyor, Kahramanlar Güçleniyor

Oyuncular kudretlendirme yoluyla karakterlerin yeteneklerini artırabilecek Kudretli kahramanlar Evan ve Karin oyuna ekleniyor Netmarble, oyuna giren herkese 6 yıldız kahraman hediye ediyor Netmarble Games (“Netmarble”), mobil RPG Seven Knights için kahraman kudretlendirme sistemini içeren bir güncelleme geldiğini duyurdu. Seven Knights için gelen en son güncellemeyle eklenen kudretlendirme sistemi sayesinde, oyunun savaş tecrübesini oldukça geliştirecek yeni […]

08.12.2016 | ulasufuk

Oyuncular kudretlendirme yoluyla karakterlerin yeteneklerini artırabilecek

Kudretli kahramanlar Evan ve Karin oyuna ekleniyor

Netmarble, oyuna giren herkese 6 yıldız kahraman hediye ediyor

Netmarble Games (“Netmarble”), mobil RPG Seven Knights için kahraman kudretlendirme sistemini içeren bir güncelleme geldiğini duyurdu.

Seven Knights için gelen en son güncellemeyle eklenen kudretlendirme sistemi sayesinde, oyunun savaş tecrübesini oldukça geliştirecek yeni kudretli kahramanlar oynanışı çok daha eğlenceli hale getiriyor. Kudretli kahramanlar yalnızca daha gelişmiş görünümlere değil, aynı zamanda savaşın seyrini bile değiştirebilecek çok daha güçlü yeteneklere sahip olacak.

Evan ve Karin karakterlerine dikkat

Kudretli Seven Knights karakterleri Evan ve Karin, bu değişim yolunda atılan ilk adım olacak. Kahramanlarını kudretlendirmek isteyen oyuncuların öncelikle Kudret Parçası adlı özel bir malzemeyi toplaması gerekiyor. Bu malzemeyse özel bir zindandan veya katılım ödülleri sayesinde elde edilebilecek.

Netmarble yeni sistemle ilgili olarak, “Kudretli karakterler oyundaki savaşları geliştirdikleri gibi, oyunun hikayesine de katkıda bulunacaklar. Güncelleme sonrasında oyuncular Evan’ın kimliği belirsiz kişilerce kaçırılan Karin’i kurtarmaya çalıştığını görebilecekler” yorumunda bulundu.

Netmarble güncellemenin şerefine, oyuna giren tüm oyunculara anında 6 yıldız bir kahraman ile, düzenli giriş yapan oyunculara özel kahraman Yedi Şövalye & Dört Lord bileti hediye edeceği bir etkinlik düzenliyor.

Dünya çapında fazlasıyla sevilen Seven Knights, 400’den fazla türde farklı karakteri biriktirip geliştirerek eğlenebileceğiniz sıra tabanlı bir mobil RPG’dir.

Seven Knights YouTube tanıtım linki: https://youtu.be/rBlHkeyhC7s

Seven Knights Google Play ve AppStore üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir.

Oyunla ilgili daha fazla bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz: http://sevenknights.netmarble.com



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.