-->
Gamecell ve TOGED, Türkiye İnovasyon Haftasında Oyunseverleri Bir Araya Getiriyor

TOGED – UNITY 3D İLE OYUN GELİŞTİRME ÇALIŞTAYI Türkiye İnovasyon Haftası kapsamında TOGED tarafından “UNITY 3D ile Oyun Geliştirme Çalıştayı” 9 Aralık Cuma günü 13:!5 – 14:30 saatleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde, Maçka salonunda gerçekleştirilecektir. Gürcan Serbest tarafından düzenlenecek olan bu çalıştayda, Unity 3d oyun yapımı, spontane oyun geliştirme, optimizasyon başlıklarına yer verilip, katılımcıların merak […]

08.12.2016 | ulasufuk

TOGED – UNITY 3D İLE OYUN GELİŞTİRME ÇALIŞTAYI

Türkiye İnovasyon Haftası kapsamında TOGED tarafından “UNITY 3D ile Oyun Geliştirme Çalıştayı” 9 Aralık Cuma günü 13:!5 – 14:30 saatleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde, Maçka salonunda gerçekleştirilecektir.

Gürcan Serbest tarafından düzenlenecek olan bu çalıştayda, Unity 3d oyun yapımı, spontane oyun geliştirme, optimizasyon başlıklarına yer verilip, katılımcıların merak ettikleri sorular yanıtlanacaktır.

Ayrıca Türkiye İnovasyon Haftası kapsamında bu sene 8 Aralık Perşembe günü 14:10 – 15:10 saat aralığında dijital oyun sektöründe ilklere imza atan projelerin sahipleri “Hedef Dijital Oyun İhracatı, Çözüm İnovasyon” panelinde bir araya gelecekler.

Bu ücretsiz etkinliğe bütün oyunseverlerin katılımlarını bekliyoruz.

Gamecell ve TOGED, Türkiye İnovasyon Haftasında Oyunseverleri Bir Araya Getiriyor

Türkiye İnovasyon Haftası kapsamında Gamecell çeşitli etkinlik ve panellerle oyunseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Perşembe sabahı başlayacak olan etkinlikler B2 katında İnovasyon Haftası Fuarı – Game Zone Maçka Salonunda gerçekleştirilecektir.

8 Aralık Perşembe günü gerçekleştirilecek etkinlikler; Oyunseverler etkinlik alanında yer alan Sony Playstation oyun konsolunu ve Arcade oyun makinalarını rahatlıkla deneyimleyebilecekler. FIFA17 ve Guitar Hero yarışmaları düzenlenerek, kazananlar Gamecell Market’de kullanmak üzere indirim kodlarının sahibi olacaklar.

BigKazan Pazarlama ve İş Ortaklığı Direktörü Baran Menteş Maçka salonunda “Oyunlaştırmanın Oyun Sektöründeki Yeri” başlığı altında bir sunum gerçekleştirecektir.

Ünlü spiker Sabri Ugan, Dark Passage takımından Batuhan Sergen “Quincy10” Yalçın ve Space Soldiers takımından Emre “Riv9” Kayır’ın katılımları ve canlı anlatımlarıyla FIFA Şov Maçı düzenlenecektir.

9 Aralık Cuma günü gerçekleştirilecek etkinlikler; Oyunseverler sabah saatlerinden itibaren etkinlik alanında yer alan cihazları kullanabilecekler. Öğlen saatlerinde FIFA17 ve Guitar Hero yarışmalarına katılarak Gamecell Market’de kullanmak üzere indirim kodlarının da sahibi olabilecekler.

Gamecell Hive Ürün Müdürü Can Asaad Maçka salonunda “Türkiye’nin İlk Yerli E-Spor Platformu, Hive” başlığı ile Türkiye’nin E-spor konumunu ve ilk yerli E-spor platformu olan Gamecell Hive’ın detaylarını katılımcılarla paylaşıyor olacak.

10 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek etkinlikler; Etkinlik alanında yer alan cihazlara son bir bakış attıktan sonra FIFA17 ve Guitar Hero yarışmaları hız kesmeden devam ediyor olacak. Turnuva kazananları indirim kodlarının sahibi olacaklar. BigKazan ekibinden Talha Aynacı ve Baran Menteş “Sektörel Sohbet” başlığı ile alanda yer alan siz değerli katılımcılarla sohbet gerçekleştirecektir.

Street Fighter turnuvalarıyla adını sıkça duyduğumuz “Dövüş Kulübü” etkinlik alanında katılımcılarla mini turnuva gerçekleştirecektir.

Bu etkinlikler ile beraber vakit geçirmek için siz değerli oyunseverleri Türkiye İnovasyon Haftasına katılmaya davet ediyoruz.

Türkiye İnovasyon Haftası etkinliklerine katılım ücretsiz olup, online başvuru zorunludur.

https://www.turkiyeinovasyonhaftasi.com/online-kay…

Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği (TOGED) Hakkında

2014 yılında kurulan Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği, Türkiye’deki oyun geliştirici firmaların teknik, sosyal ve ekonomik gelişimini iyileştirerek, uluslararası ölçekteki standartlarını, başarısını ve tanınırlığını artırmak için çalışan, tamamı yerli oyun geliştiricilerden oluşan yönetim kadrosuyla sektörü bir arada tutarak, nitelikli insan gücü yetiştirmeyi ve video oyunları konusunda kamu bilincini geliştirmeyi hedefliyor. Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği (TOGED) 2014 yılında kurulan Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği, Türkiye’deki oyun geliştirici firmaların teknik, sosyal ve ekonomik gelişimini iyileştirerek, uluslararası ölçekteki standartlarını, başarısını ve tanınırlığını artırmak için çalışan, tamamı yerli oyun geliştiricilerden oluşan yönetim kadrosuyla sektörü bir arada tutarak, nitelikli insan gücü yetiştirmeyi ve video oyunları konusunda kamu bilincini geliştirmeyi hedefliyor.

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!