-->
World of Tanks PlayStation 4 Pro için Hazır

Yüksek çözünürlük ve HDR desteğiyle pırıl pırıl ve gerçekçi bir deneyime hazır olun World of Tanks PlayStation 4 Pro için hazır. Hem yüksek çözünürlük hem de VDR desteğiyle World of Tanks şimdi hiç olmadığı kadar sabit frame rate’lere ve gerçekçiliğe kavuşuyor. World of Tanks evreninin en parlak renkleri, en canlı ortam grafikleri ve efektleriyle, Mines […]

16.11.2016 | ulasufuk

Yüksek çözünürlük ve HDR desteğiyle pırıl pırıl ve gerçekçi bir deneyime hazır olun

World of Tanks PlayStation 4 Pro için hazır. Hem yüksek çözünürlük hem de VDR desteğiyle World of Tanks şimdi hiç olmadığı kadar sabit frame rate’lere ve gerçekçiliğe kavuşuyor. World of Tanks evreninin en parlak renkleri, en canlı ortam grafikleri ve efektleriyle, Mines (Madenler) gibi popüler haritalarda oynamak artık çok daha heyecan verici olacak.

Wargaming Chicago-Baltimore stüdyolarında geliştirilen PlayStation 4 Pro sürümü, tankçıların gayet iyi bildikleri araç ve ortamları daha önce hiç deneyimlemedikleri bir gerçekçilikte karşılarına getiriyor.

World of Tanks konsol sürümleri Yapımcısı TJ Wagner, “Wargaming yeni teknolojilere adapte olmak konusunda öncü bir oyun şirketi. PS4 Pro sürümü, oyunlarımızı farklı platformlara getirmek ve yeni oyuncularla buluşturmak konusunda ne kadar hevesli olduğumuzun bir kanıtı,” şeklinde konuştu.



Popüler Haberler


Riot Games’in Berlin’de düzenlediği VALORANT Champions Tour 2024 EMEA 1. Aşama heyecanı 4. hafta 2. gün mücadeleleriyle sona erdi.


THQ Nordic ve Alkimia Interactive, merakla beklenen Gothic Remake’in Koleksiyoncu Sürümünü resmi olarak duyurdu.


Bethesda tarafından Fallout 4 hayranları için heyecan verici bir haber geldi!


Beşiktaş Esports, League of Legends EMEA Masters Spring 2024 yarı finalinde bugün Team BDS Academy ile karşı karşıya gelecek.