-->
Warface Üçüncü Yılını Harika Bir Güncellemeyle Kutluyor

Yeni ve zorlu PvE modunda içi sayborg dolu bir gökdelenden sağ çıkmaya çalışın… Free-to-Play FPS oyunu Warface Kuzey Amerika’da, Avrupa’da ve Türkiye’deki üçüncü yılını, yeni operasyon görevi Kara Köpekbalığı ile kutluyor. Kara Köpekbalığı operasyonunda oyuncular, çok uluslu şirketlerin askeri kolu Blackwood tarafından inşa edilmekte olan dev bir gökdelene sızacaklar. Blackwood’a karşı savaşan Warface’in bir parçası […]

01.11.2016 | ulasufuk

Yeni ve zorlu PvE modunda içi sayborg dolu bir gökdelenden sağ çıkmaya çalışın…

Free-to-Play FPS oyunu Warface Kuzey Amerika’da, Avrupa’da ve Türkiye’deki üçüncü yılını, yeni operasyon görevi Kara Köpekbalığı ile kutluyor.

Kara Köpekbalığı operasyonunda oyuncular, çok uluslu şirketlerin askeri kolu Blackwood tarafından inşa edilmekte olan dev bir gökdelene sızacaklar. Blackwood’a karşı savaşan Warface’in bir parçası olan oyuncular, her bir katı düşman kaynayan gökdelenden sağ çıkabilmek için zekice ve takım çalışmasına uygun bir oyun sergilemeliler. Blackwood’un en iyi askerlerine, en ölümcül taretlere ve bitmek bilmeyen bir sayborg ordusuna karşı savaşacak olan Warface oyuncularının, bu zorlu görevden sağ salim çıkmaları gerekiyor. Bu yeni operasyon, bugünkü Warface güncellemesiyle oyuna ekleniyor. Bu güncellemede ayrıca yeni silahlar ve başarımlar da oyuncuları bekliyor.

Geçtiğimiz Cuma günü Kuzey Amerika, Avrupa ve Türkiye’de 3. yaşına basan Warface’te yenilikler bitmiyor. Çıktığı ilk günden beri gelişmeye devam eden oyunda 37. güncellemeyle gelen Kara Köpekbalığı operasyonunun yanı sıra; toplamda 50’den fazla PvP haritası, 8 oyun modu, 400’ün üzerinde silah ve varyasyonları Warface oyuncularını bekliyor. Son 12 ay içerisinde gelen güncellemelerde 8 PvP haritası, Anubis ve Derin Darbe operasyonları, silahlar, Crysis’ten esinlenerek yaratılmış nanosuit üniformalar ve dahası oyuncularla buluştu. Tüm bunların yanında oynanışla ilgili geliştirmeler, denge ayarları, daha adil bir oyun sağlamaya yönelik EasyAntiCheat ve FairFight sistemleri ile Warface’de büyük değişiklikler yaşandı. Ayrıca ESL ortaklığı ile hayata geçen resmi e-spor turnuvalarında da her hafta nakit ödüller dağıtıldı.

Oyun Operasyonları Direktörü Ilya Mamontov: “Warface’in üçüncü yılını yepyeni PvE operasyonumuz Kara Köpekbalığı ile kutlamaktan heyecan duyuyoruz. Warface, bu üç yıl içinde oyuncularını dinleyerek oldukça yol kat etti. Bu yolculukta bizimle birlikte olan ve sürekli büyüyen oyuncu topluluğumuza teşekkür ediyor ve onlara gelecek yıllarda da yeni içeriklerle oyunu geliştirmeye devam edeceğimizi söylemek istiyorum.”



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!