-->
Voidu’da Black Friday Fırtınası 

Black Friday çılgınlığı tüm dünyada olduğu gibi Voidu’da da başladı. Fifa 17, Battlefield 1, Star Wars Battlefront, Mafia III, Grand Theft Auto V gibi en popüler oyunların da yer aldığı yüzlerce oyunda, 30 Kasım’a kadar harika indirimler Voidu’da! Türkiye’nin ilk bağımsız dijital oyun platformu Voidu, Black Friday kampanyası ile oyunseverlerin yüzlerini güldürüyor. Electronic Arts oyunlarında […]

25.11.2016 | ulasufuk

Black Friday çılgınlığı tüm dünyada olduğu gibi Voidu’da da başladı. Fifa 17, Battlefield 1, Star Wars Battlefront, Mafia III, Grand Theft Auto V gibi en popüler oyunların da yer aldığı yüzlerce oyunda, 30 Kasım’a kadar harika indirimler Voidu’da!

Türkiye’nin ilk bağımsız dijital oyun platformu Voidu, Black Friday kampanyası ile oyunseverlerin yüzlerini güldürüyor.
Electronic Arts oyunlarında 29 Kasım’a kadar %75’e varan indirimler
Fifa 17, Battlefield 1, Titanfall 2, Star Wars: Battlefront, Battlefield Hardline gibi en popüler Electronic Arts oyunlarında, %75’e varan indirimler!
Rockstar Games oyunlarında 30 Kasım’a kadar %70’e varan indirimler
Grand Theft Auto V ve serinin diğer oyunlarının yanında, GTA Online’da kullanılabilir GTA dolarları içeren GTA V paketleri, %70’e varan indirimlerle Voidu’da!
Bethesda oyunlarında 30 Kasım’a kadar %70’e varan indirimler
Fallout New Vegas, Wolfenstein: The New Order, Skyrim ve Elder Scrolls Online: Tamriel Edition gibi popüler Bethesda oyunlarında, %70’e varan indirimler!
2K Games oyunlarında 30 Kasım’a kadar %75’e varan indirimler
Popüler 2K Games oyunları Civilization VI, Mafia III, NBA 2K17, WWE 2K16, %75’e varan indirimlerle Voidu’da.
Klasik Star Wars oyunlarında 3 Aralık’a kadar %80’e varan indirimler
Black Friday kampanyasında, klasik Star Wars oyunları olan X-Wing Alliance, Knights of the Old Republic, Jedi Knight: Jedi Academy, %80’e varan indirimlerle Voidu’da.
Black Friday kampanyasında yer alan tüm indirimlere bu Voidu Kampanyalar sayfasından ulaşabilirsiniz.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!