-->
Total War: Warhammer’a Wood Elves Irkı Geliyor

8 Aralık’ta çıkacak olan Realm of The Wood Elves Total War: WARHAMMER’a egzotik ve güçlü Wood Elves ırkını ve mini hikayeleri The Season of Revelation’ı getiriyor. Muhteşem hikayesi ve savaş mekanikleri ile Total War: WARHAMMER’in ilk Elf ırkı diğer hiçbir ırka benzemeyen bir oyun tarzı sunuyor. Athel Loren’in büyülü ormanlarından gelen elfler Old World’deki herhangi […]

21.11.2016 | ulasufuk

8 Aralık’ta çıkacak olan Realm of The Wood Elves Total War: WARHAMMER’a egzotik ve güçlü Wood Elves ırkını ve mini hikayeleri The Season of Revelation’ı getiriyor.

Muhteşem hikayesi ve savaş mekanikleri ile Total War: WARHAMMER’in ilk Elf ırkı diğer hiçbir ırka benzemeyen bir oyun tarzı sunuyor. Athel Loren’in büyülü ormanlarından gelen elfler Old World’deki herhangi bir yerleşim yerini ele geçirip buralara genişlemeye dayalı karakollar kurabiliyorlar.

Savaşlarda hızlı, ‘camdan yapılma top’ tarzı oyun stili sunuyorlar. Oyundaki en güçlü ve yetenekli okçular olan elfler sihirli oklar kullanabiliyorlar, hareket halindeyken atış yapabiliyorlar ve Dryad, Great Eagle, Forest Dragon ve devasa Treemen gibi Woodland müttefiklerini yardıma çağırabiliyorlar.

Epik yeni Efsanevi Lordlar, Kahramanlar, savaş alanı birimleri, yaratıklar, büyüler ve fazlasıyla dolu Realm of The Wood Elves ön siparişe açıldı.

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!