-->
Gamecell Hive ile Turnuva Heyecanı Başlıyor

Gamecell Hive 12 Kasım 2016’da başlayacak olan League of Legends ve Vainglory turnuvaları ile Türk E-Spor sahnesinde yerini alıyor. Toplamda 18.000$ ödül havuzu olan Gamecell Hive ile turnuva heyecanı başlıyor. Dünya çapında milyonlarca oyuncuya sahip ve en popüler MOBA oyunlarından biri olan League of Legends, Gamecell Hive turnuvaları arasındaki yerini alıyor. 2 ay sürecek Gamecell […]

10.11.2016 | ulasufuk

Gamecell Hive 12 Kasım 2016’da başlayacak olan League of Legends ve Vainglory turnuvaları ile Türk E-Spor sahnesinde yerini alıyor. Toplamda 18.000$ ödül havuzu olan Gamecell Hive ile turnuva heyecanı başlıyor.

Dünya çapında milyonlarca oyuncuya sahip ve en popüler MOBA oyunlarından biri olan League of Legends, Gamecell Hive turnuvaları arasındaki yerini alıyor. 2 ay sürecek Gamecell Hivefest League of Legends Turnuvası’nda Soraka’s Bananas, Oyun Hizmetleri, Future Fighters, Victorious Ace, TOA E-Sports, Supermassive TNG, Çilekler EhliGame, MEVA, Team Cappadocia, SAW E-sports, Team Ororo, FigureX E-Sports, ModZ, SoA E-sports, NR1 E-sports Club takımları 14.000$’lık ödül havuzu için kıyasıya bir rekabete girecekler. Çift eleme ve Bo3 sistemi ile oynanacak maçlar Hivefest Finali ile sona erecek.

Gamecell Hive platformunda yer alacak bir diğer turnuva ise E-Spor sahnesinde adından yavaş yavaş söz ettirmeye başlayan ve mobil moba kavramı ile oynanış bakımından oyunculara farklı deneyimler sunan Vainglory olacak. Gamecell Hive turnuvasında yer alacak olan Vainglory çift eleme ve bo3 sistemi ile oynanacak.

Toplamda 4.000$ ödül havuzu bulunan turnuvada Team Kebab, IX Legion, Crew E-sports Club, Spike, HWA Gaming, Brotherhoodd, BlackSpace, Creative Strategy, Silent Streak, Gold Gaming EU, TheNightmareTR, TEAM 3TR AVATAR büyük ödül için mücadele edecekler.

Bu çekişmeli turnuvaları www.twitch.tv/gamecell_hive kanalından canlı olarak takip edebilirsiniz.

League of Legends turnuva tanıtım videosu: https://www.youtube.com/watch?v=dMq5LTF9hFE

Vainglory turnuva tanıtım videosu: https://www.youtube.com/watch?v=rJ0g7RQPGIc

League of Legends çekiliş videosu: https://www.youtube.com/watch?v=dGVO3CLuBJI



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!