-->
Deponia İnceleme

Eski Günlere Geri Dönüş… Deponia, atık kadar göz olarak görmeye gider arazi. bir cennet ama her şey öyle, ama sakinleri hala hayallerim var. Özellikle Rufus kim köyüne ayrılmak istiyor. Ya da sadece Rufus olarak oyunu Deponia incelememizde çöp ile durmalıdır! Deponia size Rufus, eve arayabilecek çöp yere bırakarak hayal bir, yalnız dağınık, henüz komik çocuk […]

30.11.2016 | ulasufuk

Eski Günlere Geri Dönüş…

Deponia, atık kadar göz olarak görmeye gider arazi. bir cennet ama her şey öyle, ama sakinleri hala hayallerim var. Özellikle Rufus kim köyüne ayrılmak istiyor. Ya da sadece Rufus olarak oyunu Deponia incelememizde çöp ile durmalıdır!
Deponia size Rufus, eve arayabilecek çöp yere bırakarak hayal bir, yalnız dağınık, henüz komik çocuk kontrol. Bir gün, gizemli bir kız Hedef tam anlamıyla kollarında gökyüzü Rufus düşen ve ‘romantik’ komedi başlar. Hedef uzun süre herkes kaygısız lüks yaşıyor Elysium yüzen şehir, geliyor, ama değil …

 

 

Amacıyla biz Deponia içine daha fazla dalış hikayenin çok fazla ortaya çıkarmak için değil. İlk olarak, grafik elle çizilmiş karikatür benzeri bir atmosferde üzerinden sunulan düşmek. Özellikle dikkat çekicidir grafikler, ama oyun Dadalik burada eğlence bir koz gördü. Oyun öncelikle oluşur nokta-ve-tıkla başlangıçta ortaya mini oyunları ve bulmaca ortamı.
elle çizilmiş karikatür gibi atmosfer her yerde bulunabilir, çünkü farklı bir görünüm grafik arayarak örnek, nesneleri veya bulmaca çözmek o kadar kolay değil. mükemmel seçilmiş grafik tarzı bulmaca ortadan kaldırmak, böylece Deponia yapımcıları, bu konuda düşündüm. Bir diğer önemli unsur karikatür benzeri bir atmosfer tarafından geliştirilmiştir mizah.

 

 

andan itibaren bir yaratıcıları unutmayın vardır Deponia günlük yaşamda anlar için baktım ve komik bir büküm verdi. Bazen mizah basit, ama bazen mesajı biraz daha sosyal bir tona olduğunu. Bir keşfetmek için güzel bir dünya ve çok komik ve ayrı karakterler ile zorlu bulmacalar atmak ve bir kaç saat keyfini mükemmel bir oyun var.
Birkaç saat ile biz birkaç saat demek. bazı bulmacalar bu yana birlikte çok iyi koymak ve en kısa sürede bir süre meşgul oldukları gibi çözülemez. bulmaca bir ‘çözülebilir bir işaret ve tıklayarak “ve bu alışmak biraz alır.
Deponia hiçbir yeni bir oyun ve olmuştur önceden PC’de piyasaya . Dadalik eğlence de düzgün açıklamak ve bir konsol katılmak için denetimleri tarafından ele almıştır. hakkını kullanarak, fare hareketleri yapmak ve Rufus hareket sol sopa kullanarak yapabilirsiniz sopa. Sonraki, çeşitli eylemleri gerçekleştirmek için çeşitli anahtarlar vardır. Basit bunu yapamazsınız.

 

 

Nerede Dadalik eğlence ya da yanlış adımlar raf almıştır, kullanımında olan parça yastık denetleyicisi. geliştirici bir oda içinde ve envanterindeki öğeler arasında öğeler arasında geçiş konusunda dikkatli düşünce, ama iz yastık neredeyse kullanılmaz. Bu PlayStation 4 için iz ped nokta-ve-tıkla oyunları için bir standart haline gelebilir sağlamak zorunda olacak bir eksikliktir. Kaybı ise iz pad Deponia en kötü, biz kesinlikle şikayet edemezsiniz. Direksiyon de mükemmel ve grafik stili, oyun ve esprili karakterler oyunu düzene. bir komik, ama iyi bir hikaye ve romantizm eklemek ve biz satılmaktadır.
Deponia herkes için değildir ve bulmacaları çözmek için ilgi belirli bir ölçüde olması gerekir çünkü oyun zaten önceden, serbest bırakıldı, ama oyun kesinlikle buna değer olduğunu!



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!