-->
Yılın En Çok Beklenen İki Oyunu Dünya ile Aynı Anda Voidu’da!

Battlefield 1 ve Civilization VI şimdi dünya ile aynı anda Voidu’da kataloğunda yerini aldı! Dünya’daki en eğlenceli ve kaliteli oyunları oyunseverlerle buluşturan Voidu, Çok sevilen strateji oyunu Civilization VI’da yenilenmiş grafikler, yeni özellikler ve oynanış tarzı sayesinde tamamen yenilenmiş bir oyun siz oyuncuları bekliyor. Civilization III ve IV’te alıştığımız ama Civilization V’te kaldırılan tek bir […]

21.10.2016 | ulasufuk

Battlefield 1 ve Civilization VI şimdi dünya ile aynı anda Voidu’da kataloğunda yerini aldı!

Dünya’daki en eğlenceli ve kaliteli oyunları oyunseverlerle buluşturan Voidu, Çok sevilen strateji oyunu Civilization VI’da yenilenmiş grafikler, yeni özellikler ve oynanış tarzı sayesinde tamamen yenilenmiş bir oyun siz oyuncuları bekliyor. Civilization III ve IV’te alıştığımız ama
Civilization V’te kaldırılan tek bir alana birden fazla asker koyabilme özelliği bu bölümde tekrar oyuna eklendi. Daha gelişmiş multiplayer özelliği sunan oyunda yeni co-op özelliği sayesinde tek bir oturumda arkadaşlarınızla oyunu beraber oynama şansına sahip olacaksınız. Oyuna dünya ile aynı anda sahip olabilme fırsatına sahip olmak için buraya tıklamanız yeterli olacak!

Battlefield 1’den bahsedecek olursak, Dünya tarihinde motorlu savaş taşıtlarının kullanıldığı ilk büyük savaş olma özelliği taşıyan ve büyük acı ve kedere sebep olmuş felaketlerinden birinde, herhangi bir ülkenin askeri olarak düşmanlarınızı alt etmeye çalışacağınız Battlefield 1’de Osmanlı İmparatorluğu’da bulunuyor! Türkçe seslendirmelere sahip karakterler ile bu oyunda kendinizi oyuna kaptırmaktan alıkoyamayacaksınız.

Gelişmiş animasyonlar, grafikler ve oynanışa sahip Battlefield 1 oyununa buraya tıklayarak sahip olabilir ve tarihe adınızı yazdırmak için cephenin ön saflarında düşmanlarınızla savaşabilirsiniz.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.