-->
Wolfteam’de Efsane Silahlar

Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu Wolfteam’de, yeni yama ile birlikte Efsane Silahlar oyuncuların beğenisine sunuluyor. 30 milyonu aşan kullanıcı sayısıyla Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu olan Wolfteam, geçmiş oyunlara nazaran en güçlü silahları bünyesinde barındıran Efsane Silahlar’ı Wolfteam severlerle buluşturuyor. Wolfteam, oyuna yeni eklenen Efsane Silahlar serisinde kurt modunda oynamayı tercih eden oyuncuları […]

26.10.2016 | ulasufuk

Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu Wolfteam’de, yeni yama ile birlikte Efsane Silahlar oyuncuların beğenisine sunuluyor.

30 milyonu aşan kullanıcı sayısıyla Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu olan Wolfteam, geçmiş oyunlara nazaran en güçlü silahları bünyesinde barındıran Efsane Silahlar’ı Wolfteam severlerle buluşturuyor.

Wolfteam, oyuna yeni eklenen Efsane Silahlar serisinde kurt modunda oynamayı tercih eden oyuncuları için UZAS-12 Efsane silahı, insan modunda oynamayı tercih edenler için ise EM4A1 Efsane silahı kullanıma sunuyor.

Efsane Silahlar’ı 5.000.000 kurt parası karşılığında elde eden Wolfteam oyuncuları, tek atışta rakibini savunmasız bırakabiliyor.

MMOFPS oyuncularının vazgeçilmez oyunu Wolfteam, şu ana kadarki en gelişmiş silahlar olan Efsane Silahlar ile maceranın dozunu yükseltmeye devam ediyor.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.