-->
TeknoSA’dan Oyunseverlere Yepyeni ‘Preo’lar

Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün lideri TeknoSA, kendi özel markası olan Preo ailesinin yeni üyelerini oyunseverler ile buluşturuyor. TeknoSA, sanal gerçeklik gözlüğünden sonra şimdi de Gaming Klavye, Gaming Konsol ve Gaming Mouse ile Preo ailesini büyütüp, oyunseverlerin bir numaralı adresi oluyor. TeknoSA, kendi özel markası olan Preo ürün ailesine, yeni oyun aksesuarlarını ekledi. Akıllı telefonları ve […]

26.10.2016 | ulasufuk

Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün lideri TeknoSA, kendi özel markası olan Preo ailesinin yeni üyelerini oyunseverler ile buluşturuyor. TeknoSA, sanal gerçeklik gözlüğünden sonra şimdi de Gaming Klavye, Gaming Konsol ve Gaming Mouse ile Preo ailesini büyütüp, oyunseverlerin bir numaralı adresi oluyor.

TeknoSA, kendi özel markası olan Preo ürün ailesine, yeni oyun aksesuarlarını ekledi. Akıllı telefonları ve akıllı saatleri ile tüketicilerin beğenisini kazanan Preo ailesi, kulaklıktan mouse’a, taşınabilir hoparlörden klavyeye kadar birçok aksesuar ve Preo My VR Box sanal gerçeklik gözlüğünden sonra bu sefer de oyunculara özel geliştirdiği klavye, konsol ve mouse ile genişlemeye devam ediyor.

TeknoSA Preo ile maksimum oyun deneyimi

Her iki ele uyumlu simetrik tasarımıyla Preo My Game MG 02 oyun mouse’u, oyun deneyimini en üst seviyede yaşatıyor. Medya denetimi için 12 adet geliştirilmiş F tuşu ile birlikte tam boyutlu tuş düzenine sahip olan Preo My Game MG 01 oyuncu klavyesi ise en fazla hareket kabiliyeti gerektiren oyunlarda bile ergonomi ve kullanım kolaylığı sağlıyor. Preo My Game MG 03 kablosuz PS3 oyun konsolu ise çift titreşim desteği, 4 sağ el tuşu, PS3 menüsüne hızlı erişim için PS tuşu ve hızlı tepkime özellikleriyle fark yaratıyor.

Preo My Game MG 02 oyun mouse’u 49,90 TL, Preo My Game MG 01 oyuncu klavyesi 99,90 TL, Preo My Game MG 03 kablosuz PS3 oyun konsolu ise 49,90 TL’den satışa sunuluyor.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.